Open top menu
Ongelukje? Zo lossen ze dat in het buitenland op!

Ongelukje? Zo lossen ze dat in het buitenland op!

Dat er in Nederland en de omringende landen genoeg asociale mensen wonen is duidelijk. We kunnen elke dag in de krant spannende verhalen lezen over steekincidenten, schietpartijen en andere ongein.
Dat mensen wapens bij zich dragen is hiervan natuurlijk indirect een grote oorzaak. “Als je geen mes bij je hebt zul je hem ook niet gebruiken” zou mijn moeder zeggen.

Onderstaande filmpjes kwam ik op internet tegen. Het laat zien dat we in Nederland niet uniek zijn en dat er ook nog wel landen zijn waar het er een tikkeltje scherper aan toe gaat.

 

Malaysia
Dat het er in Azië wat makkelijker aan toe gaat is bekend. Maar dit is toch wel een stevig robbertje stoeien op de snelweg.
Wel mooi dat die man in het roze shirt de honkbalknuppel meegenomen heeft en hij er vervolgens zelf de klappen mee krijgt. Karma is a bitch!

 

Rusland
Je wordt afgesneden door een auto en pakt meteen je hakbijl er maar even bij. Heerlijke instelling 🙂 Vooral dat die andere ook meteen een honkbalknuppel heeft.

 

Rusland 2
Rusland is goed voor heel wat filmpjes. Zoek maar eens op youtube op: “Car Accident Fight”. Persoonlijk haal ik toch liever het papiertje tevoorschijn waarop je schade vermeldt.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<