Open top menu
Zach Galifianakis

Zach Galifianakis

Naast onze grote vriend Will Ferrell zijn er natuurlijk nog meer geweldige acteurs in de wereld van de komedie. Zach Galifianakis is sinds het eerste deel van Hangover een bekend persoon in menig humoristische serie en film.

Zach Galifianakis

Zach is geboren in 1969 in het westen van North Carolina. Toen het hem niet lukte om te slagen voor zijn studie aan de universiteit van North Carolina, is hij naar New York City verhuisd. De achternaam Galifianakis heeft Zach te danken aan zijn Griekse vader.

zach-galifianakis1Zack als standup comedian(© bite.ca)

Hangover

De eerste jaren van zijn carriere als komediant bestaan grotendeels uit optredens als stand-up comedian. Daarnaast krijgt Zach enkele hele kleine rolletjes in films als Below, Into The Wild en Super High Me. De echte doorbraak van Zach Galifianakis komt in 2009 wanneer hij als Alan Garner meespeelt in de superhit Hangover. Voor deze film krijg hij later ook een oscar voor “Best Comedic Performance”.

De laatste jaren

In de jaren na zijn doorbraak komen ook hoofdrollen in verschillende komedies op het pad van Zach Galifianakis. Hij speelt onder andere samen met Robert Downey Jr. in Due Date en met niemand minder dan Will Ferrell in The Campaign. Daarnaast komt in 2011 de opvolger van Hangover uit en ook dit blijkt een groot succes. Zo’n succes dat er deze zomer ook al een derde vervolg uitgekomen is.

zach_galifianakis_66259-1400x1050
Zach Galifianakis in de Hangover (© wallpapers.brothersoft.com)

Bored to Death

Naast de verschillende filmhits heeft Zach Galifianakis ondertussen ook in enkele series meegespeeld. Een grote aanrader is de serie Bored to Death. Deze trailer laat zien dat naast Zack ook Jason Schwartzman en Ted Danson meespelen in deze hilarische serie. Een andere aanrader zijn ook om de verschillende interviews die Zack voor het programma Between Two Ferns met verschillende celebrities had. Grote sterren als Ben Stiller, Will Ferrell en Jennifer Aniston kwamen al voorbij in dit programma.

32770_smertelno-skuchayushhij_or_bored-to-death_1600x1200_(www.GdeFon.ru) Bored-to-death-Wallpaper-bored-to-death-8954555-1024-768 Bored-to-death-Wallpaper-bored-to-death-8954922-1024-768
De cast van Bored to Death(©fanpop.com)

Filmpje Funniest Moments

Hieronder is nog een filmpje te zien met enkele van de grappigste momenten van Zach Galifianakis. Zijn droge uitstraling en scherpe opmerkingen passen perfect in de humor van deze tijd.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<