Open top menu
Win 5×2 Vrijkaarten voor het Down Under Festival 2015

Win 5×2 Vrijkaarten voor het Down Under Festival 2015

De winter is ondertussen echt begonnen en de laatste festivals liggen alweer even achter ons. Voor de betere feestjes moeten we toch echt weer richting de benauwde clubs. Ondanks het feit dat we de open-air festivals allemaal missen, zitten de organisatoren van festivals gelukkig niet stil en zijn al druk bezig met het organiseren van goede feestjes in 2015. Zo ook het team achter het festival Down Under, wat ook in 2015 het festivalseizoen zal gaan openen.

Down Under: Het Eerste zomerfestival in 2015

Halverweg Mei, op de 18e om precies te zijn, zal in 2015 alweer het vierde Down Under Festival georganiseerd gaan worden. Het festival is al sinds de eerste editie een groot succes en ook dit jaar staan er weer enkele toffe DJs op het programma. Het festival zal wederom plaats vinden op het festivalterrein De ijzeren Man in Eindhoven.

Down Under FestivalOpening festivalseizoen 2015 (© MarvinSlaats)

De IJzeren Man

Het terrein van de IJzeren Man wordt normaal gesproken gebruikt als natuurbad en ligt op een warme zomerdag vol met baantjestrekkers en water-ratjes. In de zomer worden op dit terrein echter ook festivals georganiseerd waarvan Down Under er eentje is. Qua locatie is de IJzeren man echt de moeite waard aangezien je naast enkele grote podia met voldoende ruimte ook lekker op het zandstrand kunt chillen. Ook de bereikbaarheid is prima: De IJzeren Man ligt dan wel niet in het centrum van Eindhoven, toch kun je het festival binnen een kwartiertje met de benenwagen bereiken (vanaf het Centraal station).

Down Under FestivalDown Under Festival 2014 (© MarvinSlaats)

Line-up met Roog, Vato Gonzalez en Ruben Vitalis

De naam Down Under is afgeleid van het land Australië maar de DJ’s komen voornamelijk uit ons koude kikkerlandje. Naast Roog, Vato Gonzalez en Ruben Vitalis zijn ook Sied van Riel, Adam Seller en Jorn van Deynhoven aanwezig op Down Under Festival. Het festival zal opgedeeld worden in een House Area en een Trance Area zodat er voor iedereen wat leuks te vinden is.

DownUnder_MarvinSlaats (55 of 174)
DownUnder_MarvinSlaats (40 of 174)
Ook in 2014 waren er enkele grote DJs aanwezig! (© MarvinSlaats)

Win 5×2 gratis tickets

De organisatie van het Down Under Festival stelt via LoudNoises.nl 5×2 (t.w.v. 29,95€) vrijkaarten beschikbaar voor het festival. De tickets worden op eerste kerstdag verloot onder de mensen die LoudNoises liken op Facebook en dit artikel sharen. Dit is je kans om gratis naar het Down Under Festival 2015 te kunnen!

Hieronder kun je de aftermovie van Down Under 2014 nog een keer zien om in de goede stemming te komen!No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<