Open top menu
Vijf toffe dance-hits voor de zomer van 2013

Vijf toffe dance-hits voor de zomer van 2013

Eerder liet ik het zware werk op het gebied van Dance over aan mijn maatje Maarten: Zijn twee lijstjes met dance-hits lieten niets te wensen over! In het eerste lijstje met dance-hits stonden nummers van Tube en Berger, Deadmau5 en Pleasurekraft en ongeveer twee weken geleden kwam het tweede lijstje met krakers stonden wat rustigere varianten met ondere ander Hunter Game, Nora En Pure en Bibio.

De 5 goede dance-hits van dit moment

Maar vandaag ga ik zelf het klusje klaren en heb ik gekozen voor een mix van deephouse, Electro en zelfs een nummer met heel veel soul erin. De nummers hebben allemaal iets gemeen: Er wordt in alle nummers vrij veel gezongen. Dus niet alleen dance-hits met beats en beuken, ook veel stem en refrein. De nummers uit dit lijstje komen onder andere van Marlon Hoffstadt, Super Flu, Theophilus London en Andhim.

Hopelijk begin je de week in een goede stemming naar het horen van deze dance-hits.

1. M.Hoffstadt & HRRSN – Once Again (Koletzki rmx)


Dit nummer van Marlon Hoffstadt & HRRSN komt de laatste weken op menig festival naar voren. De verschillende remixen zijn allemaal lekker om te horen maar vooral de mix van Oliver Koletzki sprak mij aan. Op minuut 2:40 zit een kleine klimax waar ik helemaal opgewonden van raak. Heerlijk! Voor de liefhebbers die een stukje willen reizen voor een mooi feestje is er op 10 Augustus een feestje waar zowel Marlon Hoffstadt als Oliver Koletzki aanwezig is. Het feestje heet  “6 Years Fuck Me Now & Love Me Later” en wordt georganiseerd in de Arena Club in Berlijn.

2.Theophilus London – Wine & Chocolates (Andhim)


AndHim heeft later in dit lijstje met dance-hits nog een eigen hitje maar in dit nummer hebben ze een remix gemaakt van het nummer van Theophilus London. Het nummer heet Wine & Chocolates en ik kan echt van de stem van deze man genieten. Vooral als de beat er dan achter komt op bijvoorbeeld minuut 1:33. Theophilus London is een rapper uit de US en is in Trinidad geboren. Opgegroeid in Brooklyn maakt hij nu enkele jaren muziek en doet het goed. Wine & Chocolates is naar mijn mening origineel ook een heerlijke plaat, maar de remix van AndHim maakt het net nog wat lekkerder.

3. Super Flu – Super Flu Loves Isaac


Wat krijg je als je een dance en soul mixt: Super Flu – Super Flu Loves Isaac! Het nummer mist misschien een beetje climax maar toch is het een geweldige plaat die veel gebruikt zal gaan worden op festivals en feestjes in deze zomer. Als je het stukje tussen 4:40 en 5:10 luistert ga ik persoonlijk helemaal stuk. Op de humoristische website van Super Flu kun je zien dat ze op 11 Mei in Nederland zijn geweest en hopelijk volgen er nog meer data.

4. Andhim – Bermudachords


AndHim is pas sinds de lente van 2010 een beetje populair geworden. De twee DJ’s komen uit Köln en hebben sindsdien heel wat fans weten te vinden. De Soundcloud van AndHim heeft ondertussen meer dan 42,000 volgers en de meeste nummers die daar te vinden zijn, luisteren echt heel lekker weg! De twee jongens achter AndHim zullen op Fusion Festival aanwezig zijn en later op 20 september ook nog terugkomen in Amsterdam en op TimeWarp.

5.Crystal Fighters & Feed Me – Love Is All I’ve Got


Crystal Fighters kennen we allemaal van de zomer van 2012 toen ze met het nummer Plage veel bekendheid hebben gekregen. Dit keer hebben ze samen met Feed Me het nummer Love is All I’ve Got neergezet en ook al is het wel weer een nummertje voor het grote publiek, het is zeker een lekkere plaat voor deze zomer.

Kritiek of tips? Laat het me weten!No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<