Open top menu
Vijf geweldige quotes over reizen

Vijf geweldige quotes over reizen

Al mijn hele leven ben ik eigenlijk een vrij grote fan van quotes. Sommige zinnetjes kunnen simpelweg meer zeggen dan een heel A4tje met woorden. Eerder schreef ik al een artikel met vijf geweldige quotes van beroemdheden en vandaag ben ik wederom op zoek gegaan naar geweldige quotes. Dit keer zijn het geen gewone quotes maar quotes met betrekking tot een andere passie van me: Reizen. Hier volgen vijf van mijn favoriete quotes op het gebied van reizen.

1. Tourists and Travellers

Quote Travel
(© travelinespecials.com)

Bij deze eerste quote moet ik iets bekennen: Het idee van deze reisquotes heb ik een beetje gestolen van een andere blogger. Michelle is een vriendin van me en ze heeft een blog die Birdplanet heet. De blog gaat over reizen en tussen de artikelen door kom je regelmatig hele gave quotes tegen. Leuk om eens een kijkje te nemen! Deze quote hierboven staat ook op haar site en geeft heerlijk het verschil tussen de verdwaalde toerist en de avontuurlijke reiziger weer.

2. The end of your Comfort Zone

Travel Quote Comfort Zone
(© zaki.reza.pk)

Deze reisquote is een boodschap voor iedereen die er al een poosje over denkt om te gaan reizen maar het steeds niet doet. Thuis is altijd vertrouwd en fijn maar een reis naar de andere kant van de wereld zal je leven enorm verrijken. Je komt terug als een nieuw persoon en doet ervaringen op die je thuis in 10 jaar niet zou opdoen. Just do it!

3. Don´t let life escape

Quote Travel Escape(© inspirably.com)

Voor dat je het weet ben je oud en heb je kinderen, een hypotheek en een vaste baan. Natuurlijk kun je dan nog op vakantie maar een wereldreis van een half jaar ligt wat minder voor de hand. Dus als je nog jong bent moet je lekker gaan reizen en de wereld verkennen. No strings attached!

4. Different Version of yourself

Quote Travel yourself(© reserve123.tumblr.com)


Thuis kennen mensen je. Ze kennen je familie, je achtergrond en je persoonlijkheid. Een van de mooie dingen aan reizen is dat deze “bekendheid” aan de andere kant van de wereld niet bestaat. Je kunt zijn wie je wilt zijn en je kunt bij elke nieuwe ontmoeting een nieuwe start maken. Heerlijk!

5. Don´t forget to explore

Quote Travel Explore

Als laatste boodschap wil ik meegeven dat het leven altijd een avontuur kan zijn. Ook in het kleine dorpje waar je woont kun je nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe mensen leren kennen. Ook in Nederland zijn geweldige mooie plekjes te vinden en kun je een mooie roadtrip maken. Life is what you make of it!No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<