Open top menu
Vijf geweldige Dance-Hits (Februari 2013)

Vijf geweldige Dance-Hits (Februari 2013)

Vandaag een speciale Music Monday. Het werd wel een keer tijd dat ik gebruik/misbruik ging maken van de muziek-kennis van mijn vrienden. Vandaag zal ik dus geen muziek adviseren van één of andere gast op een gitaar maar krijgen jullie de danssmaak van mijn goede vriend Maarten te zien. Ik ken Maarten (aka Moggie) letterlijk mijn hele leven en hij heeft al verschillende feestjes achter de draaitafel mogen doorbrengen. Nu hij zich meer op andere dingen richt is dat gedeelte verleden tijd, maar de muziek een beetje bijhouden zal hij altijd blijven doen. Niet alleen Dance muziek trouwens.

Visnet foto elstIk ken Maarten al bijna mijn hele leven, hier een schoolfoto waar we 7 jaar waren
 

1. Tube & Berger – Imprint Of Pleasure (Original Mix)

Op dit moment zijn er een aantal tracks die mij plezierig stemmen. Eén daarvan is de bovenstaande, gemaakt door een producer duo uit Duitsland. En ondanks dat Job hierboven iets zegt over geen gitaar, wil ik hiermee de stijlwissel toch enigszins overbrugbaar maken.

2. Deadmau5 feat. Chris James – The Veldt

De Canadese “Dead Mouse” is inmiddels al een aantal jaar wereldwijd bekend als artiest van verschillende stijlen Dance muziek en de volgende redelijk recente track mag naar mijn mening in dit lijstje van de Music Monday niet ontbreken.

3. Todd Terje – Inspector Norse (Official Music Video)

Terje Olsen, beter bekend onder zijn artiestennaam Todd Terje, heeft een interessant profiel (Discogs). Zijn muziek is net zo interessant, met de volgende grote klapper in deze lijst. Veel gedraaid op grote feesten in de zomer van vorig jaar. Ik heb de versie met de video hier in gezet, al is de Original Mix naar mijn mening beter. Waarom dan de video? Toen ik zag dat de “Inspector” in de video een spelletje bowling speelt, moest ik gelijk denken aan alle mooie avonden die Job en ik met onze vriendengroep met een potje bowlen gehad hebben. En het feit dat ik dit liedje voor het eerst hoorde in een bowlingcentrum maakt het verhaal compleet.

4. Pleasurekraft – Carny

Deze eigenaardige track en bijpassende (?) video gemaakt door een duo met deze ook al zo eigenaardige biografie. Is er al even, maar blijft erg leuk.

5. Martin Roth – Beautiful Life

Vandaag eindig ik met een track die ik zelf een tijd terug als eerste van een vriend hoorde. De meeste mensen die in mijn omgeving dicht bij me staan weten dat ik soms geprikkeld kan worden door bepaalde geluiden (ik zal ze van de liedjes hierboven maar niet noemen). Het geluid van deze plaat op 2:21 spreekt me erg aan en had misschien wel eerst langer gebracht kunnen worden en zonder de zachte vocal vliegend door de achtergrond. Desondanks een lekkere om deze eerste editie mee af te sluiten.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<