Open top menu
De vetste filmpjes: December

De vetste filmpjes: December

Het is weer tijd voor een leuk lijstje met filmpjes van Youtube. Bekijk de vijf filmpjes hieronder en ga vrolijk de kerstdagen in.

1. Vrouw en Hond

Bij zulke filmpjes kun je me opbergen. Dat die vrouw dan op een gegeven moment ook nog zo draait dat het echt “doggystyle” wordt. Hahaha.

2. Supergoede DJ

Je hebt in talkshows natuurlijk vaak mensen die playbacken. Ik snap ook wel dat veel artiesten het risico niet willen lopen wanneer ze voor relatief weinig geld in koffietijd hun nummertje zingen. Echter, de meeste artiesten zijn redelijk goed in playbacken. Voor een DJ is dit anders, die hoeven niet te playbacken. Echter, er zijn wel andere dingen waarop ze moeten letten. Wat mist er in dit filmpje?

3. 2 year old dancing the hive

Je hebt rustige kinderen en je hebt ook drukke kinderen. Maar je hebt weinig kinderen die zoals dit jongetje dansen kunnen als ze 5 jaar oud zijn. Dit wordt een flinke womanizer!

4. Talentvolle Barman

Rusland komt op LoudNoises meestal in aggressieve of grappige artikeltjes naar voren. De mannelijke Russen worden toch een beetje gezien als alcoholisten. In dit filmpje komt echter iets heel anders naar voren. Ook in Rusland hebben ze Talentenshows en deze jonge man kan redelijk goed met enkele mixbekers omgaan. Je moet alleen geen dorst hebben als deze kerel je gaat bedienen.

5. Gangsta Paradise – Weird Al Jankovich

Mooie parodie op het nummer van LL Cool J.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<