Open top menu

Trailer Moonrise Kingdom

Internet Movie Database
Wanneer je vaak gebruik maakt van www.imdb.com weet je dat het niet zo gemakkelijk is om een hoog cijfer te krijgen. De gebruikers van deze website zijn over het algemeen vrij kritisch. Dit maakt de site ook een betrouwbare bron en wanneer een film op deze site een 8 of hoger krijgt is de film vaak wel een aanrader.

Zo ook Moonrise Kingdom, die een 8,2 verdiend. Deze film verteld het verhaal van een jongen die een meisje ontmoet op een saai scoutkamp. Ze houden een jaar lang contact via brieven en maken een plan om het jaar erna samen te ontsnappen. In eerste instantie is het plan erg geslaagd maar de “manhunt” die erop volgt is minder succesvol voor het stelletje. Het hele dorp rukt uit en een erg grappig deel van de film kan beginnen.

Sterrencast
Met sterren als Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray en Kara Hayward is Moonrise Kingdom op voorhand natuurlijk al de moeite van het kijken waard. De trailer laat zien dat de verschillende sterren niet altijd de meest serieuze rol op zich nemen. Vooral Edward Norton is geniaal in zijn rol als scoutbegeleider.

Dus heb je zin in een bioscoopfilmpje? Of een lekker avondje op de bank? Moonrise Kingdom is de komedie van deze maand!No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<