Open top menu
Top 5 Funny Photos of the month

Top 5 Funny Photos of the month

Het is al een tijd geleden dat we een lijstje hebben weergegeven met grappige foto’s van het internet. Vandaag is het dan weer zover: De top 5 van de grappigste foto’s die ik de laatste tijd op het internet heb mogen vinden.

1. Hey Look Adolfin

hey look
Woordgrappen blijven natuurlijk heerlijk. In dit plaatje, die voor velen van jullie niet onbekend zal zijn, is Adolf Hitler gemixt met een Dolfijn. Goed bedacht en leuk uitgevoerd.

2. Leonardo Dicaprio

a9b9XA0_460s
Lekker simpel. Lekker makkelijk. Je schaamt je bijna dat je moet lachen maar toch is het ontzettend grappig (vind ik tenminste).

3. Obama self

ATT00001[1]
Maar weer een woordgrap dan, een hele oude trouwens. Het woord Obama (all by my) werd vooral tijdens de verkiezingen is al vaker gebruikt om Obama in eenzame positie op foto’s weer te geven. Obama self is ook in dit plaatje met twee echte rednecks op een geweldige manier gebruikt.

4. KFC Witness Protection Programm

funny-animals-dumpaday-3

Deze haan heeft een nieuwe identiteit gekregen van de CIA. Goede zaak dat die dingen ook voor dieren bestaan.

5. Great White Shark Vs. Human

62458_314176335372339_1373741864_n
Jullie kennen LoudNoises natuurlijk als website met veel intellect en we zijn ook nooit te beroerd om een boodschap te zenden. Daarom sluiten we dit lijstje met grappige foto’s af met een foto die een duidelijke boodschap stuurt.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<