Open top menu
Sputnik Springbreak 2015 – De beste livesets

Sputnik Springbreak 2015 – De beste livesets

Het festivalseizoen is alweer in volle gang. Zoals in mijn top 10 nederlandse festivals te lezen was, zijn er ook in Nederland al meerdere festivals succesvol afgerond. Ook in Duitsland ziet het festivalseizoen er heerlijk uit en één van de eerste grote festivals was Sputnik Springbreak.

Sputnik Springbreak

Sputnik Springbreak is een Duits festival wat in het derde weekend van Mei georganiseerd wordt. Met namen als Fritz Kalkbrenner en Robin Schulz laat de organisatie zeker zien dat ze geinvesteerd hebben in de line-up. Sputnik Springbreak wordt georganiseerd op het eiland Pouch en dat betekent dat je er ook heerlijk kunt zwemmen en overdag kunt chillen aan het water. Naast Schulz en Kalkbrenner waren ook nog namen als Koletzki, AKA AKA, Alle Farben, Super Flu, FlicFlac, David K. en Lexer aanwezig.

Sputnik love

Duits Festival

Al met al kan het best de moeite waard zijn om een aantal uurtjes te rijden om in 2016 bij dit festival aanwezig te zijn. De tickets kosten slechts 100 euro dus daar kun je dan weer een beetje op sparen. Daarbij gaat de camping al vanaf woensdag open dus je kunt er een mooi lang weekend vakantie van maken. Maandagmorgen weer terug naar Nederland en genieten van de livesets die wij voor je op een rijtje gaan zetten. Voor meer informatie over Duitse Festivals kun je op mijn andere blog een kijkje nemen.

De 5 beste Livesets

Na een festival kun je altijd op Soundcloud heerlijk nagenieten van de muziek van een festival. De livesets van Sputnik Springbreak zijn deze week binnen komen druppelen en de één is nog lekkerder als de ander. Hieronder hebben we een selectie gemaakt met de beste livesets van Sputnik Springbreak 2015. Zoals altijd zeg ik er maar even bij dat we ons vooral richten op Deephouse en Melodische muziek.

Geniet ervan en suggesties zijn zoals altijd welkom. Wanneer je trouwens nog meer livesets van Sputnik Springbreak wil horen kun je gewoon de zoekfunctie op Soundcloud gebruiken.

1. Jan Blomquist

Jan Blomquist is een fenomeen. Deze man heeft een geheel eigen stijl neergezet en dat is altijd tof. Heb deze jongen live mogen zien en hij doet al zijn zangwerk zelf en zet echt een wereldshow neer. Toffe stijl, toffe muziek en heerlijke liveset. Enjoy!

2. David K. & Tom B.

Als je mijn blog een beetje volgt zal het je niet verrassen dat David K. ook in deze lijst hoog staat. In mijn artikel met de 10 beste mixtapes voor de zomer 2015 stond hij ook al hoog. Zijn sets en mixtapes zijn gewoon perfect en ook op Sputnik heeft hij weer wat moois neergezet samen met Tom B.

3. Lexer

Lexer is altijd heerlijk. In de laatste jaren heb ik heel zelden een slechte set van deze Duitse DJ gehoord.

4. Robin Schulz

Ben persoonlijk geen zeer grote fan van Robin Schulz maar deze set is toch wel heel lekker om je weekend mee te beginnen.

5. FlicFlac

Een iets minder bekend Duits DJ-Duo maar daardoor niet minder lekker. Deze set van FlicFlac op Sputnik Springbreak duurt anderhalf uur en is heerlijk melodisch en heerlijk te beluisteren.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<