Open top menu
Slechte Duitse voetbalhumor

Slechte Duitse voetbalhumor

Heerlijk om in Berlijn te wonen als Nederland zo matig speelt op het EK. Fijn met zes Duitse vrienden in een kroeg kijken naar de Wedstrijd. Een wedstrijd waarin Nederland wel geteld 10 minuten overwicht heeft gehad. En natuurlijk is het altijd makkelijk om te klagen, maar je verwacht toch wel iets meer na zo’n goede kwalificatiereeks.

Terug naar de fijne oosterburen. Omdat we een erg groot kantoor hebben wordt veel gecommuniceerd via Skype. Normaal is het de bedoeling om werkervaringen of informatie uit te wisselen. Vandaag was dit echter niet bepaald het geval. Er is een heerlijk “lelijke Duitse voetbalhumor” reeks langsgekomen.

En eerlijk is eerlijk, wij kunnen er ook wat van en als Nederland gewonnen had, had ik hetzelfde gedaan. Maar toch doet het ergens een beetje pijn. Ik zal wat fijne plaatjes met jullie delen:

Bron: eulalie.eu

 Bron: koolernst.wordpress.com

Bron: doordebenen.nl

Ik heb me maar ingehouden omdat ik nog niet zo lang bij dit bedrijf werk. Op een gegeven moment heb ik de volgende foto in de gezamenlijke chat geplaatst. Toen brak de hel los maar eerlijk is eerlijk: Dat waren nog eens tijden 😉


Bron: golfcentraldaily.com

 

Nu maar hopen dat de Duitsers zondag ook weer winnen en wij die Portugezen even met 2-0 oprollen. Maar duidelijk is wel dat er beter gespeeld moet worden. Misschien een idee om Boulahrouz te laten starten? Die knapt die Christiano Ronaldo wel even op. Denk alleen niet dat we de wedstrijd met elf man eindigen. Moet wel zeggen dat ik Gregory nog altijd wat onvolwassen vind spelen…

We zullen zien. Hopelijk start “De Hunter” vanaf het begin!!!

 Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<