Open top menu
Passenger gaat weer in Nederland optreden

Passenger gaat weer in Nederland optreden

Als er een artiest is die ik het laatste halfjaar aan jullie opgedrongen heb is het wel Passenger. Het concert van Passenger in Berlijn was naar mijn mening één van de beste concerten waar ik dit jaar bij heb mogen zijn. Mike Rosenberg heeft veel interactie met het publiek en gaat helemaal op in zijn nummers. Mede daarom wil ik jullie er vandaag op wijzen dat er weer een mogelijkheid komt om Passenger live op te zien treden.

Passenger in Amsterdam

Het concert van Passenger in Nederlang zal plaats vinden in de Heineken Music Hall op 27 Oktober. De HMH is natuurlijk één van de gaafste locaties van Nederland. Direct bij station Bijlmer Arena is het concert van Passenger in Amsterdam makkelijk te bereiken. De tickets kosten 30,80€ + 2,80 servicekosten. Aan de hogere prijs van de tickets kan gezien worden dat Passenger wat meer naam gemaakt heeft sinds zijn vorige concerten. De tickets voor het concert van Passenger in de Heineken Music Hall kunnen hier gekocht worden.

Passenger Live in Berlin Passenger concert in Berlin (Mike Rosenberg)
Passenger tijdens zijn concert in Berlijn

Concerten in Duitsland

Ook hier hoef ik Passenger niet te missen want op 10 November staat Mike Rosenberg in de Astra in Berlijn. Dit keer is het concert op een zondag dus is het concert eventueel te combineren met een leuk weekendje naar Berlijn. De tickets kosten 24,90 en kunnen op deze website gekocht worden. Naast een concert in Berlijn zal Passenger ook in Frankfurt, Munchen, Parijs en Brussel optreden. Het plaatje bovenaan dit artikel laat de volledige lijst met optredens zien. Je kunt zien dat enkele locaties al uitverkocht zijn dus ik zou niet te lang wachten met het kopen van tickets.

Hearts on Fire met Ed Sheeran

Nu moet ik het artikel natuurlijk nog wat kracht bij zetten met enkele mooie nummers. Er zijn al veel nummers van Passenger voorbij gekomen op LoudNoises dus heb ik gekozen voor twee bijzondere nummers die jullie hopelijk nog niet kennen. Een nummer wat ik de op dit moment erg bijzonder vind is Hearts on Fire samen met Ed Sheeran. Het nummer is opgenomen in een grote ijshal en heeft daarom een hele mooie sound. Ed Sheeran is daarbij ook nog eens een geweldige artiest en het is gewoon leuk om twee van deze artiesten te zien samenwerken. Het nummer kan overigens (hier) op SoundCloud ook gratis gedownload worden.

A Thousand Matches met Isobel Anderson & Stu Larsen

Het tweede nummer van Passenger is ook een samenwerking met twee andere artiesten. Het nummer A Thousand Matches is in het begin van dit jaar opgenomen op een strand in Ierland samen met Stu Larsen en Isobel Anderson. Stu Larsen was ook aanwezig tijdens het concert in Berlijn en hij is een echt maatje van Mike Rosenberg geworden. Op Youtube zijn vele nummers te vinden waar Mike en Stu samen zingen.

Naast de twee bovenstaande nummers kunnen in mijn artikel met 5 beste covers van Passenger ook nog vijf bijzondere nummers van onder andere Bob Dylan en Simon&Garfunkel beluisterd worden.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<