Open top menu
Trailer Anchorman 2: The legends continues

Trailer Anchorman 2: The legends continues

Tussen alle mixtapes en muziekartikelen door zijn we niet vergeten dat deze blog nog steeds LoudNoises heet. De legendarische zin die uitgesproken werd door Brick Tamland in Anchorman I was de originele inspiratie om deze blog te starten. Eind van dit jaar komen Will Ferrell en het Channel 4 News Team weer terug in de bioscoop en gisteren kwam de trailer van Anchorman 2 uit.

Anchorman 2 trailer

De trailer is het tweede promotionele filmpje van Anchorman 2: The legends Continues. Vorig jaar Mei kwam is er al een teaser uitgekomen waarin Ron Burgundy, Brick Tamland, Brian Fantana en Champ Kind ons warm maakten voor de tweede editie van de legendarische komedie. Nu laat de trailer al een stukje meer zien van de verhaallijn van Anchorman 2 en er komen zelfs al wat ouderwetse grappen naar voren. Het lijkt erop dat Ron Burgundy en het Channel News 4 Team wederom een spectaculaire comeback in de nieuwswereld zullen maken. Zoals Brian Fantana al zegt: The newsteam is back!

Anchorman
Het Channel 4 News Team (© filmpopper.com)

Will Ferrell

Het succes van Anchorman draait voor een groot deel op de acteur Will Ferrell. Andere films als Talladega Nights en Old School bewezen al dat Will Ferrell een verschrikkelijk grappige acteur is. Na het zien van de trailer verwacht ik dat hij ook in Anchorman 2 weer op zijn best zal zijn. We hebben lang moeten wachten op de eerste zonnestralen maar van mij mag December snel komen!

Grote fanbase

De trailer van Anchorman 2 is nog geen dag online of de Youtube-site staat al vol met bekende spreuken van het Channel 4 News Team. Anchorman heeft een enorm grote groep volgers en is de laatste 9 jaren een echte cultfilm geworden. Probeer het zelf maar eens door ergens in een volle zaal “LOUD-NOISES” te roepen. Grote kans dat je een paar nieuwe vrienden maakt.

De comments onder de trailer grijpen voor een deel terug op Anchorman I maar reageren ook al op de one-liners uit de trailer:

“I masturbated violently in my trailer, to this trailer”

Your hair looks like wet popcorn… LMFAO.

“Its So Damn Hot! Milk Was A Bad Choice… Lol can’t wait for this man”

Anchorman 1 en 2
Anchorman 1 en 2 (© crushable.com)

The legends continues

Wanneer je van een goede komedie houdt, moet je Anchorman 2 zeker niet missen. We hebben 9 jaar moeten wachten maar in December gaat de film in premiere. De trailer belooft al veel lachwekkende scenes! Wanneer je op de hoogte gehouden wilt blijven van de laatste nieuwtjes kun je de Facebook van Anchorman in de gaten houden.


De trailer van Anchorman 2No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<