Open top menu
Music of the month: Juni

Music of the month: Juni

1. Asaf avidan – Maybe you are

Het is ondertussen wel duidelijk dat live-optredens vaak de voorkeur krijgen op LoudNoises. Ook deze uitvoering van het nummer Maybe you are is echt geweldig. Mondharmonika erbij en de hele zaal gaat plat. Asaf Avidan komt uit Israel en is de leider van de band Asaf avidan and the Mojo’s. De naam Asaf Avidan zal jullie misschien niet bekend voorkomen maar het nummer One Day van Wankelmut komt origineel ook van deze zanger. Luister maar eens naar het nummer Reckoning Song. Onder het motto: “Beter goed gecoverd dan slecht verzonnen

2. Isbells – Reunite

Een wat ouder nummer wat ik al een tijdje ken maar aangezien de Isbells niet zo erg bekend zijn leek het me wel de moeite om dit nummer eens te delen. De Isbells zijn een Belgische muziekgroep die opgezet is door de zanger Gaëtan Vandewoude. In 2009 kwam hun debuutalbum genaamd Isbells uit en in 2012 is het tweede album Stoalin uitgekomen. De band is tijdens de MIA genomineerd voor “Beste Nieuwkomer” en het nummer Reunite uit 2010 is naar mijn mening het beste nummer van deze band.

3. Bon Iver – I can’t make you love me

Dit nummer van Bon Iver is redelijk bekend maar deze uitvoering vind ik persoonlijk erg goed. Achter de artiestennaam Bon Iver zit de Amerikaanse idool Justin Vernon. Dat de muziek van hoge kwaliteit is kwam ook naar voren toen Bon Iver vorig jaar een Grammy Award mocht ophalen. I can’t make you love me is een prachtig lied die ook vooral laat zien wat een geweldig mooi instrument de Piano toch is.

4. Damien Rice – Lonelily


Een van mijn favoriete artiesten: Damien Rice. Deze Ierse zanger heeft al enkele grote hits gemaakt met Blowers Daughter, 9 Crimes en Dogs. De beide cd’s van Damien Rice “9” en “0” bestaan volledig uit sterke nummers. Ook het nummer Lonelily past daar naar mijn mening weer tussen.

5. Erato – Call your Girlfriend

Als afsluiter het nummer Call your Girlfriend van Erato. Leuk akoestisch gedaan en geweldig gezongen.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<