Open top menu
Music of the Month: April

Music of the Month: April

Het is weer tijd voor Music of the Month. Deze keer zijn het vijf vrij onbekende nummers die ik pas recentelijk heb leren kennen. Hopelijk leren jullie een leuke nieuwe band of minstens een lekker nieuw nummertje kennen in de volgende top 5.

1. Cocoon – Dolphins

Het nummer Dolphins van Cocoon staat deze maand op nummer één. De band komt uit Clermond-Ferrant in Frankrijk en is opgezet door Mark Daumail en Morgane Imbeaud. De muziek heeft een heerlijk eigen stijl en zwingt lekker voor de komende zomermaanden. Een hele grote aanrader is ook de remix van Freddy Verano .

2. Corner Boy – Morning Morning

Op nummer twee staat deze maand een nieuw bandje wat ik vandaag pas tegenkwam. Corner Boy is een Ierse band waarvan de muziek een beetje doet denken aan Mumford and Sons. Het debuutalbum van de Corner Boys Morning Morning is pas net uitgekomen en de nummers zijn op de Corner Boy website te luisteren en te bestellen.

3. Little Joy – The next time around

Little Joy is een Braziliaans/Amerikaanse band die in 2007 samen is gebracht door door zanger Los Hermanos. Het nummer The Next Time Around zwingt heerlijk en past goed bij de Music van deze Month omdat het zonnetje de laatste weken ook weer wat meer begint te schijnen. Little Joy werd voor het nummer The Next Time Around benaderd door Volkswagen en het nummer is ook gebruikt in de reclame van de Volkswagen Passat. De credits voor dit nummer gaan naar Lifter Laura 🙂

4. Kodaline – All I want

Kodaline komt uit Dublin en is een Alternative-Rock kwartet. Hun nummer Give me a Minute kwam hoog binnen in de Irish Singles Chart. Het bovenstaande nummer, een cover van All I Want is vrij rustig maar raakt mij persoonlijk wel.

5. Michael MacLennan – Wolves

 No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<