Open top menu
Mixtape van de week: Tailor DJ’s

Mixtape van de week: Tailor DJ’s

Het is weer zover. De Mixtape van deze week komt ook vlak na koninginnedag en net voor de mooie feestjes van 5 Mei op LoudNoises tevoorschijn als een konijntje uit een hoge hoed. Na de mixtapes van Alle Farben en Henrik Schwarz is het deze week tijd voor de Tailor DJ’s.

Tailor Dj’s

Twee Nederlandse jongens uit Den Haag met de namen Bastiaan Buesink en Jesse Vrede. Op hun website staat kort maar krachtig beschreven hoe ze in de muziekwereld terecht gekomen zijn. Zo staat er bij Bastiaan, de oudste van de twee Tailor Dj’s, dat hij op zijn dertiende al gebruik begon te maken van “Magix Music Maker”. Al op hun vijftiende begonnen deze twee Haagse jognens samen muziek te maken en hun passie voor muziek en lekkere mixtapes is daarna niet meer opgehouden.

2012-07-07-235Bastiaan Buesink en Jesse Vrede (© thetailorsdjs.com)

Mixtape: Tales From The Tailors djs January 2013

Ze noemen hun muziek zelf Sexy Tech House en dat hoor je al in de eerste paar minuten van de mixtape Tales From The Tailors Dj’s. De remix van Tracy Chapman – Give me one Reason scoort bij mij al heel wat punten. Verder komen ook nummers van Hector Couto en Michel de Hey voorbij in deze mixtape van Januari 2013. Jammer genoeg is het een relatief korte mixtape, maar het is toch bijna 50 minuten genieten van dit Haagse duo de Tailor Dj’s.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/75455354″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<