Open top menu
Mixtape van de week: Paolo Rocco

Mixtape van de week: Paolo Rocco

De mixtape van de week komt deze week op naam van Paolo Rocco. Een beetje afwisseling kan geen kwaad dus gaan we deze week voor een iets ander soort mixtape dan de laatste weken met Oliver Schories en Alle Farben.

De Mixtape Paolo Rocco’s Stereo After-Hours Podcast (Live) gaat rustig van start, vanaf minuut 18 gaat het wat meer los en er zitten naar mijn mening vette hoogtepunten rond minuut 27, 35 en minuut 51 (!).

Paolo Rocco

De Canadese DJ Paolo Rocco is bekend geworden in de House/Electro scene van Montreal en staat vooral bekend als een DJ die met zijn livesets een verhaal wil vertellen. Er wordt veel gezongen, gerapt en gesproken in zijn sets. Hij heeft al meerdere hitjes mogen hebben en heeft bijna 8000 fans op facebook. Zijn site is hier terug te vinden: Facebook van Paolo Rocco

paolorocco
Paolo Rocco

Move Body, Move Forward

Paolo Rocco is in sommige kringen ook wel bekend van het nummer Move Body, Move Forward. Dit nummer stond voor een periode op nummer 6 van de top 100 (categorie Deep House).

Paolo Rocco

Uiteraard komt Move Body, Move Forward ook naar voren in de mixtape van de week. De mixtape zelf is opgenomen tijdens een privé-feestje waar Paolo Rocco draaide. De mixtape heeft de DJ uiteindelijk aan Stereo After Hours in Montreal gegeven. Het is naar mijn mening een heerlijke mix van Deep House en Urban HipHop.

Oordeel zelf: Paolo Rocco’s Stereo After-Hours Podcast (Live)

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/88273535″ iframe=”true” /]No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<