Open top menu
Mixtape: Oliver Schories B2B Oliver Koletzki

Mixtape: Oliver Schories B2B Oliver Koletzki

Sommige weken is het wat lastiger om een Mixtape van de week te kiezen maar deze week was het natuurlijk duidelijk. Wanneer je drie weken geleden een mixtape van Oliver Koletzki op LoudNoises plaatst en al twee keer eerder en artikel over Oliver Schories hebt geschreven moet je de Back-to-Back versie op Pleinvrees wel als Mixtape (Liveset) van de week kiezen.

Pleinvrees Amsterdam

Het is bevrijdingsdag 2013, in meerdere steden staan leuke dj’s op het programma maar in Amsterdam staat naar mijn mening de echte topper te wachten. Oliver Schories B2B met Oliver Koletzki. De verwachtingen waren hoog en zijn ook waargemaakt: Twee uur lang genieten van de Ollie’s, vandaag in de mixtape van de week.

Oliver Schories met Oliver Koletzki in Amsterdam

Oliver Schories in Arena Club Berlijn

Beide Olivers zijn geweldenaren in de wereld van de Deephouse. De laatste tijd heb ik vooral erg veel naar Olivier Schories geluisterd en lange tijd mocht ik slechts van zijn mixtapes op Soundcloud genieten. Pas vorige week mocht ik hem voor het eerst live aanschouwen. Hier in Berlijn in de Arena Club stond hij twee uur geweldig te draaien en ging het publiek uit zijn dak.

Mijn conclusie is getrokken: Ga een feestje met deze man bezoeken!

Oliver Schories, Arena Club BerlinOliver Schories in de Arena Club in Berlijn
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/91113248″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<