Open top menu
Mixtape van de week: Klingande

Mixtape van de week: Klingande

Deze vrijdag staat er een mixtape van Klingande op het programma. Lekkere zomerse deuntjes voor het aanstaande weekend. De tip kwam deze week van Marco a.k.a. Mocro.

Klingande

Officieel zijn de twee Franse vrienden die door het leven gaan als Klingande pas sinds December 2012 openbaar geworden. Hun Facebook-Site bestaat dan ook pas 6 maanden en heeft ondertussen al ruim 13.000 likes mogen ontvangen. De twee jongens zijn vooral bekend geworden met de nummers Jubel en Punga. De soundcloud van Klingande kan hier gevonden worden en ze hebben ook nog een  waarop je ze kan volgen.

Hulp van Bakermat

In één van de facebook berichten schrijven de jongens van Klingande: “Thank you Bakermatfor playing us!”. Ze doelen op dit filmpje waarin je kan zien dat Bakermat een nummer van Klingande gebruikt heeft en dit is natuurlijk mooie promotie voor de twee franse jongens.

Klingande

Mixtape Musique Chic Summertape

Bijna een uur kun je van de mixtape Musique Chic Summertape van Klingande genieten. Veel melodische nummers van onder andere Tom Odel en, Robin Schulz komen voorbij.  Een hoogtepunt komt voorbij rond minuut 28, daar komt een heerlijke remix van het nummer Get Lucky van Daft Punk naar voren.

Hieronder is de volledige setlist van deze mixtape van de week te zien. Persoonlijk verwacht ik dat we nog veel van Klingande zullen horen.

Aaron Smith – Dancin (KRONO Remix)
Estelle – American Boy (Klangkuestler Remake)
Robin Schulz – Cheating (Bootleg)
Milky Chance – Down By The River (FlicFlac Edit)
Tez Cadey – Coastal Cat
Tom Odell – Another Love (Zwette Edit)
Daft Punk – Get Lucky (Pretty Pink Edit)
Liebeslied Schreiben (Anduschus Edit)
Max Manie – Sunday Looking For Summer (Klangtherapeuten Remix)
Klingande – ID
Naxxos – New Orleans

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/96275350″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<