Open top menu
Mixtape van de week: Illesnoise Sunday Stories

Mixtape van de week: Illesnoise Sunday Stories

We starten jullie weekend deze week met een mixape van Illesnoise. Lekkere Deephouse om in de stemming komen voor de eerste festivals met een goede weervoorspelling. Deze vrouwelijke DJ doet met haar mixtape Sunday Stories zeker niet onder doet voor de mixtapes van vorige weken. Omdat de naam eigenlijk al duidelijk maakt dat Sunday Stories eigenlijk voor zondag bedoelt is, hebben we ook nog een Podcast van Pleinvrees in dit artikel meegenomen.

Illesnoise

We hadden tot dusverre nog geen vrouwelijke DJ’s in de Mixtape van de week gehad. Daar moest natuurlijk een keer verandering in komen en ik ben al een tijdje fan van Illesnoise. De aantrekkelijke dame achter Illesnoise heet Ilse en komt it Amsterdam. Ilse is heel actief op Facebook, Twitter en zet regelmatig een lekkere mixtape op haar soundcloud. Haar followers groeien elke dag en de teller staat op dit moment op bijna 2500 (bij Soundcloud). Illesnoise heeft sets met veel verschillende stijlen. Sunday Stories is een vrij rustige set.

Pleinvrees en De Beschaving

Ilse stond op bevrijdingsdag in Amsterdam op Pleinvrees te draaien (met ook o.a. Bakermat) en zal de komende maanden ook op menig festival terug te vinden zijn. Ilse staat bijvoorbeeld samen met Kensington en Johannes Brecht op Festival De Beschaving op 6 Juli. Verder is meer informatie over Illesnoise te vinden op haar Facebook site.

149249_510142245689930_279611774_n safe_image.php
Naast de heerlijke Deephouse is Illesnoise ook zeker niet onaangenaam om te zien

Sunday Stories

De eerste mixtape van Illesnoise heet Sunday Stories en is voor die zware kater-zondagen. Het is best een rustige set en je kunt er een beetje mee bijkomen na een avondje stappen. Illesnoise schrijft zelf op haar Soundcloud: “Sundays are hard enough as they are. Let’s make them a little bit easier!”. Het is een heerlijke deephouse-mix met nummers van Maribou State, NIVA; Marc DePulse en Animal Trainer.

Hoogtepunten in het anderhalve uur Sunday Stories zijn naar mijn smaak het stukje tussen minuut 0:18 en 0:25 en later in de set tussen 0:59 en 1:10.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/87218520″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]

Podcast Pleinvrees

Bij wijze van uitzondering plaatsen we deze week twee mixtapes. Het is misschien aan te raden om de Pleinvrees Podcast van afgelopen Februari voor het weekend mee te pakken en Sunday Stories zondag op je gemak nog even te luisteren als je aan het bijkomen bent van (hopelijk) een mooi feestje. Deze set van ruim twee uur bevat onder andere knallers als Andhim – German Summer en Felkon – Never!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/79365135″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<