Open top menu
Mixtape van de week: Alle Farben

Mixtape van de week: Alle Farben

Ook deze week gaan we weer met een lekkere mixtape het weekend in. Volgende week staat koninginnedag voor de deur en kan er ook heerlijk gedanst worden in Utrecht, Amsterdam, Arnhem en alle andere plaatsen van Nederland. Vandaag staat in de Mixtape van de Week een DJ uit Berlijn centraal: Alle Farben.

Alle Farben

De Duitse DJ Alle Farben is geboren in Kreuzberg en dus een echte Berliner. Zijn echte naam is Frans Zimmer maar er is erg weinig over deze DJ bekend op het internet. Geen wikipedia-site en ook weinig andere informatie. Het wordt dus hoog tijd dat LoudNoises hem maar eens op de kaart gaat zetten in Mixtape van de Week.

Alle Farben
Alle Farben (© kallias.info)

Mixtape van de week

De mixtape Luminous Green is een duidelijke melodische set van heerlijke TechHouse en geweldige deuntjes. Frans Zimmer of Alle Farben zet bijna 3 uur lang een heerlijke reeks van nummers achter elkaar. Een lekker voordeel is ook dat hij alle nummers duidelijk onder de Soundcloud heeft gezet. Parov Stelar, Oliver Schories en Klangkarusell komen voorbij en het is ook zeker de moeite om die nummers een keer volledig na te luisteren.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/45862144″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]

Optredens in Nederland

Alle Farben is de komende maand onder andere in Amsterdam, Delft en Berlijn te vinden voor gave optredens. Op zijn website is een volledige lijst van zijn optredens te zien en kun je hem ook boeken als je een mooi feestje geven wil. Naar mijn mening is Alle Farben één van de betere DJ’s van dit moment. Naast Luminous Green zijn er nog vele andere mixtapes van Alle Farben op Soundcloud te vinden.

Pleinvrees Queensnight @ Toren Overhoeks Amsterdam, NL
Electro-Swing-Club Truck @ Karneval der Kulturen Berlin, DE
Pleinvrees Heroes @ Toren Overhoeks Amsterdam, NL
Studuction @ Lijm en cultuur Delft, NL
Buiten Westen Amsterdam, NL


Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<