Open top menu
Mixtape of the week: Pan-Pot @ Fusion 2013

Mixtape of the week: Pan-Pot @ Fusion 2013

Ook deze week pakken we een mixtape van het Fusion festival in Duitsland mee. Vorige week was Lexer al aan de beurt, deze week is het Pan-Pot die jullie met een goed humeur het weekend in gaat brengen.

Pan-Pot

Tassilo Ippenberger en Thomas Benedix vormen samen het duo Pan-Pot. Beide DJ’s zijn afkomstig uit Berlijn en hebben daar ook de School of Audio Engineering gevolgd. Hun doorbraak hebben ze indirect te danken aan Anja Schneider: Hun hitje Popy & Caste kwam namelijk via Anja Schneider in de bekendheid in 2005. De muziek van Pan-Pot is een mix tussen Minimal Techno en House en het dj-duo is bijna niet meer weg te denken op grote festivals als Fusion, Time Warp en Awakenings.

Pan Pot Awakenings
Pan-Pot op Awakenings

Mixtape van Fusion 2013

De mixtape komt van Fusion. Dit festival, in de buurt van Berlijn, werd afgelopen maand gevierd en was een geweldig succes. De mixtape van Pan-Pot is maar liefst 3 uur lang en er komen veel verschillende stijlen en bekende en onbekende nummertjes voorbij. Het tweede uur is naar mijn mening het sterkst, vooral rond 1 uur 30 gaat het lekker los.

Pan-Pot
Profielafbeelding op de facebook van Pan-Pot

Meer informatie

Wanneer je Tassilo en Thomas wilt blijven volgen kun je op de Facebook site van Pan-Pot kijken. Ook kun je op hun Soundcloud verschillende liveset van Awakenings, Time Warp en andere festivals vinden. Wanneer je deze mixtape de moeite waard vind zou ik daar eens een kijkje gaan nemen.

Hier is dan de mixtape van de week: Pan-Pot op Fusion 2013.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/99502803″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<