Open top menu
Mixtape of the week: Marten Moga

Mixtape of the week: Marten Moga

Vandaag staat er een speciale mixtape op het programma bij LoudNoises. Tussen Koletzki, Lexer en Schories gaan we nu naar een iets minder bekend talent: Marten Moga.

Marten Moga

De echte naam van Moga is Maarten en ik ken Maarten al een aantal jaartjes. We hebben samen in de kleuterklas gezeten, redelijk wat tennistoernooitjes gespeeld en we zien elkaar nog steeds regelmatig. Maarten heeft op LoudNoises zelfs al drie artikeltjes geschreven (dance hits 1, movie-soundtracks en dance-hits 2). Maarten is pas 26 jaartjes oud en woont in de mooiste stad van Nederland: Utrecht.

1371744_10151911311815937_1138885656_n
Als kleine mannetjes op de tennisclub in Elst

Mixtape Fall ’13 House Mixtape

Nu zou ik een goede vriend als Maarten sowieso wel het plezier doen om een mixtape die hij gemaakt heeft op LoudNoises te zetten, maar in dit geval is het meer dan een vriendendienst. Deze jongen heeft namelijk weldegelijk talent. In het verleden heeft hij nog weleens muziek gemaakt met Willem van Headhunterz en Nicky Romero himself. Die jongens verdienen nu een lekker (zak)centje met het maken van muziek en ik ben ervan overtuigd dat ook Maarten het nog veel verder had kunnen schoppen in dat wereldje. Maar Maarten vind veel dingen leuk en heeft de kans uiteindelijk (bewust) laten lopen. Gelukkig kunnen we vandaag van zijn muziek genieten en zijn mixtape doet zeker niet onder voor de andere mixtapes op LoudNoises. Het plaatje bovenaan deze post is overigens een foto van een van de eerste echte spullen van Moga.

Dj Moga
DJ Moga achter de Wheels of Steel

Melodische House

Ik weet van de eerdere mixtapes van Maarten dat hij ervan houdt om de muziek langzaam op te bouwen. De mixtape begint dan ook met rustige house-nummertjes en later in de set komen iets stevigere deephouse-nummers voorbij. In de mixtape komen artiesten als Paul Kalkbrenner, Chris Malinchak en D-Nox & Beckers voorbij. Uiteindelijk is het een lekkere mix geworden met veel melodie en bekende maar ook onbendere plaatjes. Grappig feitje is dat Maarten een enorm grote fan van het nummer Inspector Norse van Todd Terje is, dit nummer komt rond minuut 34 voorbij en zul je ongeveer in elke mixtape van Maarten van de laatste maanden terug kunnen vinden.

Hieronder is de mixtape te vinden. Comments zijn welkom, we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/115356966″ width=”80%” height=”166″ iframe=”true” /]

Voor de liefhebber staan hieronder nog enkele nummers uit de mixtape.

Chris Malinchak – So Good To Me
SDP – Eigentlich wollte er nie ein Liebeslied schreiben
Paul Kalkbrenner – Kings in Exile
Todd Terje – Inspector Norse
D-Nox & Beckers – Confusion
Pizeta – Remzelk (Andy Kohlman Remix)
Groovebox – BrooklynTagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<