Open top menu
Mixtape of the week: Lexer at Fusion Festival

Mixtape of the week: Lexer at Fusion Festival

Het goede weer is weer een beetje teruggekomen en dit weekend staan er weer mooie festivalletjes op het programma. Vorige week was het geweldige Fusion Festival en daar draaide Lexer 2 uur lang heerlijke platen. Deze Lexer staat vandaag dan ook centraal in de Mixtape of the week.

Lexer

Deze jonge Duitse DJ produceert pas sinds vorig jaar platen maar is in een hoog tempo bekend geworden in de DeepHouse en Techno wereld. Grote namen als Klangkarussell, Bakermat en Alle Farben hebben hem aan een paar gave optreden geholpen en nu is hij niet meer weg te denken op de grote evenementen in Duitsland in Nederland. De echte naam van Lexer is Alex en we zullen nog veel van deze jongeman gaan horen.

LexerLexer achter zijn dj-booth

Mixtape Live @ Fusion Festival

Vorige week mocht de jonge en talentvolle Lexer dus op Fusion Festival draaien. Dit alternatieve festival in de buurt van Berlijn is een must voor elke festival-freak maar de kaarten zijn erg moeilijk te krijgen. Door de liveset van Lexer heb ik alleen maar meer spijt dat ik niet geweest ben. In de mixtape komen nummers van Robin Schulz, Kasssel en Monika Krusevoorbij. Een heerlijke set die opgenomen is tijdens een geweldig festival.

Lexer FusionLexer op Fusion festival

Soundcloud en Facebook

Op de facebook site van Lexer staat de volgende beschrijving van zijn stijl geschreven: It´s a new style of deep and menlancolic pop music and everyone is touched by his special way to produce and play this music. Verder kun je op zijn Soundcloud nog enkele andere livesets luisteren die zeker allemaal de moeite waard zijn.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/99114675″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<