Open top menu
Leuke tweede-wereldoorlog humor

Leuke tweede-wereldoorlog humor

Het is natuurlijk enerzijds een enorm gevoelig onderwerp en ik wil met dit artikel ook niemand tegen zijn borst stoten, maar over de Tweede Wereldoorlog zijn nu eenmaal geniale grappen in omloop. Daarnaast weet ik sinds ik in Duitsland woon dat de Duitsers zelf nog hardere grappen over Hitler en de WO II maken dan wij doen, dus veel zorgen hoeven we ons niet te maken geloof ik.

Hier gaan we dan met enkele van de beste Tweede-Wereldoorlog Humor:

1. Hitler Vs. Darth Vader

Je moet er maar op komen om Darth Vader en Adolf Hitler tegenover elkaar te zetten. Twee figuren die inidivueel al vaak in grappen naar voren kwamen gaan de Rap Battle aan in dit hilarische filmpje. Met teksten als “I break your concentration Camp” en “You need a vacation? Have a trip on my Train” past dit filmpje perfect in het lijstje met WO II humor. Het filmpje is een onderdeel van de serie Epic Rap Battles of History en wie vind jij dat er gewonnen heeft? Darth Vader of Adolf Hitler?

2. Hitler – Personeelsuitje


De gouwe ouwe van Lucky TV die de meeste van jullie al zullen kennen. Dit stukje film van Der Untergang is ongeveer 100x gebruikt met verschillende teksten in alle spraken over de wereld. Het blijft mooi om te zien.

3. Key & Peele – Das Negros


Dit filmpje vind je waarschijnlijk extra leuk als je van Ty Burrell houdt. De acteur uit Modern Family zie ik persoonlijk erg graag dus dit filmpje Das Negros. Are you by chance related to the Dusseldorf-Schnitzelnazi’s? How is your aunt frieda? Haha!No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<