Open top menu
Kies voor je toekomstige droomhuis (2)

Kies voor je toekomstige droomhuis (2)

Naast de grote hoeveelheid muziek, film en humor op LoudNoises, interesseert me stukje interieur en architectuur ook zeker. Voornamelijk bijzondere gebouwen, meubels en grondstukken spreken me aan. Nadat we al eerder naar een paar droomhuizen in de wereld hebben gekeken, gaan we vandaag nogmaals een lijstje van drie geweldige huizen op deze aardbodem neerzetten.

1. Casa 11 Mujeres (Chili)

ju-25-100-cont-houses-101
Casa 11 Mujeres door Matthais Klotz

Het geweldige huis wat je op de bovenstaande afbeelding ziet is te vinden in de buurt van Santiago, Chili. Het huis is ontworpern door Matthias Klotz en is in eerste instantie bedoeld als vakantiewoning. Je kunt zien dat deze droomwoning direct aan het strand gelegen is.

klo-keg-015b

Aan deze afbeelding van de Casa 11 Mujeres kun je zien dat het droomhuis een bijzondere architectuur heeft. Het platte dak kan ook gebruikt worden als terras en alsof het strand nog niet voldoende is heeft de woning ook nog een eigen langwerpig zwembad voor de woning. Ik zie mezelf daar al lekker in zitten en genieten van het uitzicht.

casa-11-mujeres-by-mathias-klotz-cristobal-palmaklo-keg-021

Zoals al aangegeven hierboven heeft Matthias Klotz dit huis in eerste instantie laten bouwen als vakantiewoning. Casa 11 Mujeres betekent eigenlijk Huis van Elf Vrouwen. Helaas is de prijs voor deze vakantiewoning niet bekend, dus we weten niet hoelang we moeten sparen om er slechts een nachtje te mogen verblijven.

2. Lopez Island Residence (USA)

Droomhuis in bos
Lopez Island Residence (David Vandervort Architects)

De andere twee droomhuizen in het rijtje van vandaag zijn dichtbij de zee en hebben een geweldig uitzicht op het water. Toch zou ik persoonlijk ook heel erg graag in het bos wonen. De natuur doet een mens altijd goed en de rust en de dieren lijken me een geweldige plek om elke dag wakker te worden

Droomhuis in bos 2

Het tweede droomhuis is ontworpen door David Vandervort en is gelegen op Lopez Island in Washington. Hieronder is te zien dat het interieur van dit droomhuis ook niets te wensen overlaat. Uiteindelijk spreekt deze woning me van de drie droomwoningen in dit artikel het meest aan.

Dreamhouse 3

3. Mahina House (Nieuw Zeeland)

Het is voor best veel mensen al een droom om ooit in het prachtige Nieuw Zeeland te mogen wonen. Als je dan ook nog de woning hieronder, Mahina genaamd, mag wonen is het plaatje natuurlijk helemaal compleet. De architectuur is erg modern en uitgevoerd door Weber Consulting.

Dreamhouse 2
The Mahina Dreamhouse (Weber Consulting)

Het droomhuis, welke ongeveer 60km ten noorden van Auckland in Nieuw Zeeland ligt, is ruim 800 kwadraat-meter groot en dus eigenlijk bijna geen huis meer te noemen. In het filmpje hieronder komt ook naar voren hoe gigantisch het huis eigenlijk werkelijk is.

Even een mooi droomplaatje: Je wint op een dag een miljoen en besluit het Mahina droomhuis in Nieuw Zeeland te kopen en wordt dan in de onderstaande ruimte wakker. Ik wil LoudNoises een nette website houden maar ik kan me voorstellen dat de meeste mannen (nog) vaker wakker worden met een o.d.o.l.

Dreamhouse 2 slaapkamer

Wij kunnen alleen nog maar dromen van droomhuizen zoals hierboven maar vergeet natuurlijk niet dat geld niet gelukkig maakt enzo (blablabla).

Welke van deze drie woningen spreekt jullie het meest aan?No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<