Open top menu
Jason Mraz in Columbiahalle Berlin (26.11)

Jason Mraz in Columbiahalle Berlin (26.11)

Voor mijn verjaardag krijg ik van mijn vrienden meestal een krat bier, een fles sterke drank of een envelop. Dit jaar hadden de dames echter de leiding genomen en kreeg ik kaarten voor een concert van niemand minder dan Jason Mraz.
Hij speelde gisteren, 26.11.2012, in de Columbiahalle hier in Berlijn. Een geweldig kado!

Jason Mraz

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het spoor van Jason Mraz een beetje was verloren na de nummers “I’m Your” en  “You and I both”. Daarom was ik me de laatste weken een beetje gaan verdiepen in zijn nieuwe album “Love is a four letter word”.
Een nummer wat me meteen goed beviel was “I won’t give up”. Ik ben niet de enige want het nummer kwam binnen op nummer 1 in de Digital Songs Chart en op nummer 8 in de Hot Billboard top 100.

Het concert in de Columbiahalle

Ergens had ik verwacht dat Jason Mraz een beetje als singer/songwriter met zijn gitaar, een bassist en een drummer op zou komen. Niets was minder waar. Maar liefst 10 man was aanwezig op het podium in de Columbiahalle. Inclusief drie blazers, een violist, twee drummers, een pianist en drie gitaren. Dit gaf een geweldige sfeer en zorgde er ook voor dat er af en toe een geweldige climax voorbij kwam. Als alle muzikanten samen speelde kreeg je kippenvel van het geluid. Al met al was het heel gaaf om de verschillende artiesten bezig ze zien. Hieronder is een filmpje te luisteren waarvan de geluidskwaliteit niet super is maar wat wel exact het concert was waar wij bij waren. Daarnaast kun je zijn nieuwe hit “I won´t give up” ook beluisteren.

Frans Talent: Imany

Het concert was een groot succes maar we kregen vooraf ook nog een verrassend goede toegift. Het is altijd een extratje wanneer je bij een concert goede “supporting acts” krijgt. Imany was dan ook meer dan we gehoopt hadden. Deze franse jongedame is geen kleine artiest en heeft met het nummer “You Will Never Know” zelfs een internationale hit. Dat zij dat nummer zong, wist ik van tevoren niet, dus ik was erg blij verrast met het optreden van Imany.
Het andere nummer hieronder, “Please and Change”,  was ook erg goed. Leuk ook om te zien hoe ze er op afrikaanse manier bij danste. Leuk feitje is wel dat Jason Mraz zijn voorprogramma zelf aankondigd, dat heb ik nog nooit meegemaakt en ziet er zeker symphatiek uit.

Helaas mocht ik mijn camera niet mee naar binnen nemen omdat hij te professioneel leek, helaas geen eigen materiaal dus.

 


Het concert van Jason Mraz (zelfde setting in Frankrijk)


De nieuwe hit van Jason mraz:  I won´t give up


Imany – You will never know


Imany – Please and ChangeNo comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<