Open top menu
Festival-tip voor September: Smeerboel 2014

Festival-tip voor September: Smeerboel 2014

De laatste weken is de zon jammer genoeg niet zoveel meer aanwezig maar in September schijnt het weer warmer te gaan worden. Dat is maar goed ook want de festivalzomer is nog lang niet afgelopen. Ook in Nederland staan nog enkele vette festivals op het programma, waaronder Smeerboel 2014.

Smeerboel Festival

Ongeveer vier jaar geleden, aan het eind van 2009, werd Smeerboel Festival voor de eerste keer georganiseerd. Toen al was het festival meteen een succes en het concept is in de laatste vijf jaar enorm ontwikkeld. Naast toffe activiteiten als barbeques en Oud en Nieuw gaan de jaarlijkse festivals in September ook gewoon door. Het festival heeft een aantal jaren op het terrein van Leidsche Rijn plaats gevonden maar dit jaar zal het plaats vinden op de Grasweide bij Papendorp.

Smeerboel 2014

Lekker kliederen

Ook dit jaar gaat er weer een Smeerboel Festival plaats vinden en wel op Zaterdag 13 September. Het concept van een festival waarbij het niet alleen om muziek gaat maar ook om leuke randzaken, is enorm ontvangen in Nederland. Smeerboel maakt zijn bezoekers blij met draaimolens, marktkraampjes, yakuzi’s en ander grappige attributen. Aangezien er daarbij ook nog goede muziek aanwezig is, is er voor iedereen wat te doen.

smeerboel 2014 1
000_558880_663470037010615_1467295884_n.jpg-100000-100000

 

Tickets bijna uitverkocht

De tickets voor het festival in September zijn er als spreekwoordelijke warme broodjes uitgevlogen en er is op dit moment nog minder dan 20% beschikbaar. Als je dit vet smerige festival dus niet wil missen moet je spoedig besluiten en meteen tickets bestellen (link om ticket te kopen). De tickets zijn voor 37,50 verkrijgbaar en dat is best een prima prijs voor de line-up en de gekkigheid die je ervoor terug krijgt.

smeerboel.festival.2013-0-0

Line-Up

Vooral de line-up is dit jaar echt de moeite waard. De stages zijn onderverdeeld in Techno, Deephouse, Live, Bass, Hip Hop en Los. Grote Djs als Finnebassen, Joris Voorn, Gabriel Ananda en De Sluwe Vos zullen aanwezig zijn. Daarnaast ook leuke artiesten als Dep Rhymz, Chef’ Special, Aphrodite, Darkraver en Hitmeister D. Al met al een line-up waar je je over kunt opwinden.

Het festival vindt plaats van 12.00 tot 23.00 en op de website van Smeerboel kun je meer informatie vinden. Ook op de Facebook site kun je de laatste nieuwtjes en updates vinden.

smeerboel 2014 2Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<