Open top menu
Festival aanrader: Amsterdam Live on Stage 2015 (Giveaway!)

Festival aanrader: Amsterdam Live on Stage 2015 (Giveaway!)

De gehele zomer zijn er vele lekker festivals in Nederland te vinden. Vooral in de randstad en Utrecht kun je regelmatig genieten van een toffe open-air of een meerdaags festival. In mijn artikel met de beste Nederlandse Festivals heb ik de verschillende festivals al op een rijtje gezet. Het ging daarbij alleen om meerdagen-festivals want als dat niet het geval was geweest had het Amsterdam live On Stage Festival er zeker tussen gestaan.

Amsterdam Live on Stage 2015

Het Amsterdam Live on Stage festival zal dit jaar voor de derde keer georganiseerd gaan worden. Wanneer je de aftermovie-video van 2014 bekijkt, kun je zien dat het festival vorig jaar een geweldig succes is geweest. Persoonlijk vind ik het vooral heel tof dat Amsterdam Live on Stage een eigen draai aan het festival geeft. Er zijn elk weekend festivals te vinden in Nederland maar niet overal heb je Japanese Karaoke, een Platenbus en een Fortune Teller op het terrein. Ook de line-up en locatie zijn uniek en al met al is Amsterdam Live on Stage echt een aanrader voor dit festivalseizoen.

Amsterdam Live on StageEen heerlijke open-air in de zomer: Amsterdam Live on Stage

Goldfish, Sam Feldt en Oliver Schories

Zoals al gezegd is ook de line-up van Amsterdam Live on Stage 2015 ook weer eens wat anders. Sommige DJs kun je bijna elke week aanschouwen maar toffe acts als Dotan, Goldfish, Sam Feldt, Illesnoise, Tropical Jack en de Duitse Oliver Schories kom je niet op elke timetable tegen. Wanneer je meer wilt weten over de line-up van Amsterdam Live on Stage kun je hier een kijkje nemen.

Enkele namen van de line-up van Amsterdam Live on Stage

Practische info

Het festival zal georganiseerd worden in Sportpark Riekerhaven en de datum staat al vast: 25 Juli. Het festival is het makkelijkst te bereiken met de tram vanaf station Amsterdam Zuid of natuurlijk lekker met de fiets. Het festival gaat om 12.00 van start en je kunt tot 23.00 doorknallen. Er zijn meerdere podia aanwezig en natuurlijk is er ook gezorgd voor lekker eten, kluisjes en drankjes. De tickets kosten 36€ wat voor Nederlandse begrippen ook nog redelijk te noemen is. Je kunt dat geld echter ook in je zak houden en kaarten winnen bij LoudNoises.

Amsterdam Live on Stage 3Een voorbeeld van de leuke features op Amsterdam Live on Stage: Lekker in de Draaimolen

Win gratis tickets bij LoudNoises!

Zoals hierboven aangegeven, zijn de tickets voor het Amsterdam Live on Stage Festival te koop voor 36 Euro per stuk. Ook al is dit een prima prijs voor een festival met een line-up als deze, toch is het altijd lekker als je dat geld in je zak kunt houden. En dat is mogelijk: De organisatie van Amsterdam Live on Stage stelt 2×2 vrijkaartjes ter beschikking voor dit Nederlandse Festival in 2015. Alles wat je moet doen is deze post liken & sharen op Facebook. We zullen op 1 Juli 2015 de winnaars van deze giveaway bekend maken via Facebook.

Amsterdam Live on Stage GiveAwayWin vrijkaarten voor Amsterdam Live on Stage

Al met al is Amsterdam Live on Stage zeker een aanrader voor degene die nog een festival in 2015 zoeken. Een heerlijke line-up, geweldige locatie en gezellig publiek zorgen voor een toffe open-air. Voor meer informatie over het festival en het kopen van tickets kun je terecht op de website van het festival zelf.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<