Open top menu
DJ of the week: Nico Pusch

DJ of the week: Nico Pusch

In deze koude dagen hebben we lekkere muziek nodig. Muziek die ons in de juiste sfeer brengt en ons wakker schut uit de winterdroom. Wie kan ons hier beter bij helpen als de Duitse DJ genaamd Nico Pusch.

Geboren Talent

Nico Pusch was nog maar een kleine jongen van 14 jaar toen zijn liefde voor electronische muziek kwam opzetten. Nico is in 1986 geboren en opgegroeid in Bad Sülze, een klein plaatsje in het noorden van Duitsland. Muziek zat in de familie en vooral zijn oom hielp hem in het begin veel op weg met muziek en het maken daarvan. Al snel bleek Nico Pusch veel talent te hebben en toen zijn eerste tracks en optredens een succes waren was het hek van de dam.

DJ Nico Pusch

Grote inspiratie haalde Nico Pusch uiteindelijk uit bekende Duitse DJs als Marek Hemmann, Aka Aka, Oliver Schories en Stephan Bodzin. De kleine jongen uit Bad Sülze is groot geworden en staat nog steeds met dezelfde passie en plezier op het podium. Zijn livesets zijn een mix van Techno, Minimal en Tech House.

Nico Pusch LexerLexer & Nico Pusch

Optredens

Met meer dan 40.000 facebook-fans en bijna 75.000 followers op Soundcloud kun je wel zien aankomen dat Nico Pusch een veelgevraagde DJ is. Nico treedt door heel Europa op maar blijft toch ook erg graag in Duitsland hangen. Op zijn programma van 2014 is tot nu toe maar 1 optreden in Nederland te zien: 7 Juni staat hij op Festival Aquabest in Best.

Nico PuschLive-optreden van Nico Pusch

Mixtape Nico Pusch @ Winterworld/Wiesbaden

Halverwege Januari 2014 stond Nico Pusch in Wiesbaden en zette hij meer dan twee uur aan heerlijke muziek neer. De mixtape wordt gesierd door heerlijke nummers van onder andere DJs als AndHim, Kellerkind en Claptone. Verder zijn er ook covers van Monsters and Men and Nina Simone terug te vinden in deze heerlijke liveset van Nico Pusch.

Al met al is het te hopen dat er nog wat andere Nederlandse optredens van Nico Pusch gaan bijkomen in 2014, want deze DJ moet je een keer live gezien hebben!

(copyright: https://www.facebook.com/nicopuschmusic)Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<