Open top menu
De beste Harlem Shakes van dit moment

De beste Harlem Shakes van dit moment

Het is al een tijdje een hele hype: The Harlem Shake. Vandaag zetten we een lijstje met de vijf tofste Harlem Shakes op het internet voor je op LoudNoises. Het gaat hierbij natuurlijk om originaliteit, bizariteit en dansmoves.

1. Bejaardenhuis Harlem Shake


Dit blijft naar mijn mening de beste Harlem Shake die ik tot dusverre gezien heb. Wanneer je die oudjes stuk voor stuk bekijkt in het wilde gedeelte van het filmpje ga je helemaal stuk. Supermooi gedaan.

2. Underwater Harlem Shake


Deze versie van de Shake scoort natuurlijk vooral hoog op originaliteit. Onder water met vijf gasten en later één grote chaos met een grote groep.

3. Army Harlem Shake


Deze vind ik wel vet omdat ze eerst zo tof in rijen staan en het dan opeens een zooitje is. Mooie Harlem Shake uit het leger. Eerlijk is eerlijk.

4. Sexy Girls Harlem Shake


Natuurlijk moet er ook een Harlem Shake van aantrekkelijke dames in dit lijstje staan. Ook deze versie is wel tof maar helaas staan er allerlei zwarte vlekken in mijn beeld, mijn computer zal wel kapot zijn ofzo. Harlem Shakes van dit soort mogen overigens ingestuurd worden naar LoudNoises.

5. University Harlem Shake


Deze Shake is gewoon gaaf omdat het om zoveel mensen tegelijk gaat. Jammer dat ze vooraf niet wat beter stil zitten maar wel heel gaaf gedaan.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<