Open top menu
De vetste filmpjes: Oktober

De vetste filmpjes: Oktober

Op het internet zijn filmpjes in alle soorten en maten te vinden. Veelal zijn te grappig of pijnlijk maar soms zijn ze ook aangrijpend of geven ze je stof om na te denken. Om maar weer eens een maandelijks topic te openen wil ik maandelijks een lijstje met mijn favoriete filmpjes weergeven.

1. Two Hamsers one Wheel
De kans is vrij groot dat jullie dit filmpje allemaal al gezien hebben maar hij verdiend gewoon een eerste plek. Daarnaast wil ik het risico niet lopen dat iemand hem niet te zien krijgt. Het filmpje is namelijk simpelweg geniaal. Wat een geniale beestjes!

2. Jongens onder elkaar
Hierboven heb ik het nog over `stof tot nadenken´ en mijn eerste twee filmpjes zijn gewoon hele goedkope leedvermaak. Maar deze moet je toch ook echt gezien hebben.

3. The real simpsons
Dit filmpje valt gelukkig iets minder in de `gemakkelijke´ humor van de eerste twee filmpjes (al is daar niets mis mee). Ik vond het persoonlijk heel vet om te zien hoe de cast van de Simpsons met de stemmen van de characters om kan gaan.

4. Karma is a Bitch
Dit filmpje is misschien ook wat bekender maar geeft gewoon een heerlijk gevoel. Een goede film met een perfecte badguy kan je zo’n heerlijk gevoel geven nadat je 2 uur heb zitten wachten tot die badguy uiteindelijk een pak slaag krijgt. Dit filmpje geeft je hetzelfde gevoel in een paar minuten.

5. Geweldige panna van een jong talent bij Ajax.
Verder commentaar is geloof ik niet nodig. Prima actie 🙂

6. My future adopted son
Ok, deze is niet heel grappig maar ik wil dit jongetje wel echt heel graag als allerbeste vriend. Wat een baas!Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<