Open top menu
Black Keys – Lonely Boy

Black Keys – Lonely Boy

Zoals ik al vaker aangegeven heb kom ik meestal aan mijn nieuwe muziek via andere bloggers. Ik kijk gewoon eens wat rond op het internet en luister hier en daar wat nummertjes. Als een nummer me bevalt dan kijk ik wat vaker op zo’n blog en kom ik erachter of het een toevalstreffer was of dat die blogger echt een goede smaak heeft.

Een tijdje terug ging ik eens kijken welke bloggers nog meer een “Music of the Month” artikel schrijven. Het leek me leuk eens te kijken hoe die dat aanpakken. Ik kwam terecht op een blog genaamd Dashing Days en hier komt maandelijks ook een lijstje met muziek op te staan. Ik heb de lijstjes eens wat doorgekeken en Soesja (zo heet de blogster) heeft weldegelijk een goede muzieksmaak. Aangezien haar blog ook vrij veel over meisjesonderwerpen gaat, kijk ik sporadisch eens naar de laatste artikelen en zorg ik in ieder geval dat ik haar Music of the Month niet mis.

In haar laatste Music of the Month kwam ik het nummer van The Black Keys tegen. De band is in 2001 ontstaan en komt uit Ohio (USA). Het album El Camino heeft in Nederland de album top 10 gehaald dus geheel onbekend zijn deze jongens niet. Het nummer hieronder heet Lonely Boy en heeft een geweldig ritme. Ik kende het nummer nog niet dus ben aangenaam verrast door de stijl en de tekst.  Genoeg gesproken, luister zelf naar de live-versie van Lonely boy van de Black Keys.

The black keys – Lonely boy2 Comment responses

 1. Avatar
  November 08, 2012

  Haha wat toevallig, ik heb vanochtend ook net dit nummer gepost! Echt een goede plaat inderdaad. Zeker even het hele album luisteren hoor! O.a. Hell of a season, dead and gone, gold on the ceiling en little black submarines zijn net zo goed.

  Reply

 2. Avatar
  November 14, 2012

  Ja, ze zijn echt leuk! 😀

  Reply

<