Open top menu
ARD Morgenmagazin: Podium voor topartiesten

ARD Morgenmagazin: Podium voor topartiesten

Zoals wel vaak naar voren komt op deze blog vind ik live-optredens vaak specialer dan de `standaard´ uitvoeringen. Om deze reden kijk ik elke morgen ARD Morgenmagazin in ons kamertje in Berlijn.

ARD Morgenmagazin

Blijkbaar kijken vele Duitsers naar dit kanaal in de vroege morgen want artiesten zijn in grote getalen bereid aan te treden op dit podium. En hoe! Ze zetten meestal vrij unieke versies van populaire nummers neer!
Voor jullie als Nederlanders is dit natuurlijk wel leuk om te zien aangezien jullie die allemaal nog nooit hebben bekeken (vermoed ik).
Hieronder zijn nummers van Ed Sheeran (A-Team), Alex Clare (Too Close), Donots (Come away with me) en Little Talks (Monsters and men) terug te vinden. Vooral de versie van Alex Clare vind ik echt heel sterk uitgevoerd.


Little Talks- Monsters and men


Alex Clare – Too Close


Donots – Come away with me


Ed Sheeran – A-TeamTagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<