Open top menu
5 heerlijke melodische deephouse tracks (Augustus 2014)

5 heerlijke melodische deephouse tracks (Augustus 2014)

De zomer heeft op dit moment weer een klein dipje maar er komen vast en zeker nog enkele warme zomerdagen naar Nederland. Er staan ook nog enkele goede festivals op het programma en op Soundcloud kun je genieten van livesets van SonneMondSterne, Lowlands, Fusion en meer toffe festivals van de zomer 2014.

Melodische deephouse hits

Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de melodische deephouse. Saxofoon, zang, melodie en natuurlijk een lekkere bas. Hieronder zijn enkele heerlijke melodische deephouse hits te vinden die je weer een beetje een zomergevoel zullen geven. Enjoy en voor suggesties staan we altijd open!

1. EFIX – Change the world (feat KarlK)

Een heerlijke plaat waarbij vooral de vocals me aangenaam verrast hebben. EFIX komt uit Montpellier in Frankrijk en heeft al eerder remixes van nummers van Pharell Williams, Damian Marley en Steffen Linck gemaakt. Het nummer Change the World samen met KarlK is al meer dan een jaar oud maar doet ook deze zomer weer goed werk en ik verwacht niet dat jullie hem allemaal al kennen.

2.FlicFlac – Hope


Een deephouse nummer wat vooral door de opzwepende tekst heel populair geworden is. Lekkere saxofoon erbij helpt ook altijd en het geheel doet een beetje denken aan een nummertje van Bakermat. FlicFlac heeft overigens ook enkele heerlijke livesets op soundcloud staan!

3. Damien Jurado – Ohio (Filous Remix)

Dit nummer doet een beetje denken aan een nummer van Xavier Rudd. Lekkere mondharmonica, rustgevende stem en in deze remix van Filous dus ook nog een beetje deephouse erdoorheen. Nummer is in het laatste half jaar al meer dan 300.000 keer geluisterd dus doet het zeker goed.

4. Otis Taylor – Live Your Life (Nico Pusch Remix)

De Duitse DJ Nico Pusch is al eerder DJ van de week geweest op LoudNoises en brengt over het algemeen regelmatig vette deephouse tracks uit. Deze keer heeft hij een remix gemaakt op het nummer van Otis Tayler – Live your Life. Wederom goede vocals en een goede housebeat erachter en we zijn weer good to go voor een fijne zondagmiddag in het park!

5. Fabich & Ferdinand Weber – What


Ook een heerlijk melodisch plaatje is het nummer “what” van Fabich en Ferdinand Weber. Het feit dat dit nummer alweer bijna 200.000 keer geluisterd is zegt veel over de populariteit ervan. In je zomer-remix moet deze deephouse-track zeker niet ontbreken.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<