Open top menu
12 vreemde familie-foto’s op een rijtje

12 vreemde familie-foto’s op een rijtje

Iedereen kent het wel: De gezellige middagjes met de familie waarop foto’s gemaakt moeten worden. Beste kleding aan, allemaal haartjes in model en glimlachen alsof je nog nooit zo’n leuke dag gehad hebt. Niet elk gezin begrijpt echter helemaal wat er onder een leuke familiefoto verstaan wordt en sommige families kunnen zelfs een beetje gestoord genoemd worden.

Van vreemd tot bizar

De vreemde familie-foto’s zijn opgedeeld in drie categorieen. Ze gaan van lichtelijk vreemde familie-foto’s naar familie-foto’s die eigenlijk gewoon bizar zijn We beginnen rustig aan met foto’s die best schattig zijn maar de plank een beetje misslaan en eindigen met redelijk bizarre foto’s waarbij toch echt iets verkeerd ingeschat wordt.

Hieronder vind je twaalf bizarre, enge en vreemde familie-foto’s op een rijtje.

Categorie 1: Ergens nog wel schattige familiefoto’s

Om de foto’s in deze categorie moet ik eigenlijk vooral lachen. Je moet je even voorstellen dat je daar zit met je ouders of met je broer en zussen. Het enige wat hierover te zeggen is, is dat het de plank van een schattige familie-foto een klein beetje misgeslagen is.

Awkward family photo(© Jamespreller.com)
awkward-family-christmas(© kentuckysportsradio.com)
Weird Family Photo(© keltiecolleen.buzznet.com)
awkward-family-photos--large-msg-134764256668(© awkwardfamilyphotos.com)

Categorie 2: Vreemde familiefoto’s

Hier gaan de foto’s al iets meer in de richting van naakt en awkward. Sommige mensen blijken niet echt in te kunnen schatten waar de grens ligt tussen schattig en toch echt een beetje vreemd. Ik heb medelijden met de katers, de gunloving-americans en de kinderen.

Weird Family Photo
(© elitedaily.com)
weird-family-photographs-18(© chilloutpoint.com)
awkward 1(© awkwardfamilyphotos.com)
Weird Family Photo
(© elitedaily.com)

Categorie 3: Zieke familiefoto’s

Ja, wat moet je bij deze familiefoto’s dan zeggen? Hier gaat serieus iets verkeerd en deze mensen zijn best wel “disturbed”. Neem de eerste familie-foto: Hele kleine kinderen kun je naakt op een foto zetten maar de oudste zoon is geen baby meer en ligt bovenop zijn naakte moeder. Op de tweede foto gaan we maar even uit van de onschuldigheid van het kleine meisje en bij de derde wil ik niet weten hoe de band tussen moeder en dochter is.

Ik hoop toch echt dat deze bizarre familie-foto’s niet rondgestuurd zijn met de kerstdagen…

Family Photo Weird(© dadcentric.com)
Weird Family Photo(© elitedaily.com)

vreemde familiefoto (© www.humorsharing.com)Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<