Open top menu
10 lekkere deep-house tracks voor de zomer 2015

10 lekkere deep-house tracks voor de zomer 2015

De zomer is ondertussen echt van start gegaan en vorige week was er zelfs een hittegolf in Nederland met maar liefst 40 graden op sommige plekken in het land. Op zulke warme dagen zitten we allemaal verlegen om lekkere zomerse house-tracks. Vandaag zijn we dan ook op zoek gegaan naar enkele heerlijke sfeermakertjes.

10 zomerse deep-house tracks 2015

Er gaat in de zomer niets boven een middagje chillen in het park of samen barbecuen en genieten van melodische muziek met een lekkere beat. Deephouse is daarvoor een perfecte muzieksoort en daarom hebben we hieronder 11 heerlijke deep-house tracks voor je op een rijtje gezet. Allemaal zeer melodisch en met veel covers, zang en instrumenten. Alle nummers zijn de laatste paar maanden op soundcloud verschenen en passen perfect bij de zomer van 2015. Mocht je overigens geen genoegen nemen met slechts losse nummers, hebben we ook nog 10 heerlijke deep-house mixtapes op een rijtje gezet.

 


Peter Griffin over House Summer Music
Mocht je suggesties hebben voor lekkere dance of house-tracks, laat het ons even weten. Ook kun je onze Soundcloud-Pagina volgen zodat je op de hoogt blijft van de lekkerste deep-house muziek.

1. Mount & Nicolas Haelg – Something Good (Deep-House)


Als we het over deep-house tracks hebben, zijn er een groot aantal lekkere platen van Nicolas Haelg te noemen. Het nummer Something Good is nog niet zo lang uit en past heerlijk bij de zomer van 2015. Lekker in het zonnetje zitten met deze melodie op de achtergond en het leven is goed.

2. Kav Verhouzer & De Hofnar – Forget Who We Are

De twee Nederlandse talenten Kav Verhouzer en de Hofnar hebben kortgeleden samen het plaatje Forget Who we Are uitgebracht. Een heerlijke deep-house track voor de zomer en zeker de moeite waard als je lekker in het park gaat chillen. Het nummer heeft in korte tijd al een groot aantal likes gekregen op Soundcloud en is gratis te downloaden.

3. Brika – Options (Sam Feldt remix)


Sam Feldt timmert flink aan de weg de laatste jaren. Dit Nederlandse talent heeft al aardig wat grote hits en remixes uitgebracht en staat ook regelmatig op grote festivals (zoals ook op Amsterdam Live on Stage einde Juli). Dit keer gaat het om een remix van het nummer Options van Brika.

4.Redondo & Bolier ft. She Keeps Bees – Every Single Piece


Een iets ouder nummer al maar blijft gewoon heerlijk en perfect voor de warme zomer van 2015. Dit plaatje zul je dan ook van Redondo & Bolier zul je dan ook nog vaak langs horen komen aan het strand of op een zomers festival. Every Single Piece is een lekker melodisch plaatje met goede vocals.

5. Zhu – Faded (Vintage Culture & Zerb House Remix)


Veel van jullie kennen de heerlijke track Zhu met Faded natuurlijk al. Het gaat in dit geval dan ook extra om de remix van Vintage Culture & Zerb. Blijft gewoon een heerlijke plaat als je van deep-house kan genieten.

6. Hugel – Coming Home (PingPong Remix)


Een goede zomerse house-track heeft veel te maken met de vocals van het nummer. Het nummer Coming Home van Hugel is gewoon heerlijk om te luisteren. Als dan ook nog de beat erachter komt in deze PingPong remix, kun je ook nog lekker los gaan deze zomer. Prima track

7. Michael Calfan – Treasured Soul (MYNGA Remix)


Stemmen doen altijd een hoop in lekkere muziek. In de MYNGA remix van het nummer Michael Calfan – Treasured Soul, komt die heerlijke zware stem naar voren. Verder past deze deep-house track perfect in de zomer door de opzwepende melodie. Dit nummer is 1 maand geleden op Soundcloud verschenen en is ondertussen al meer dan een miljoen keer beluisterd.

8. Julian Cross & Black Jack – Gameboy (Original mix)


Om deze lijst met deep-house tracks ook een beetje afwisselend te houden, is dit een nummer met een wat “deepere” sound. Niet te vrolijk maar wel heel lekker om in te sfeer te komen voordat je naar een lekkere open-air of festival gaat. Julian Cross & Black Jack – Gameboy (Original mix) is een prima plaatje.

9. Filous – How Hard I Try (ft. James Hersey)


No matter how hard I try. Een heerlijke deep-house track van Filious waarbij vooral veel zang naar voren komt. Deze melodische track is ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer beluisterd en stamt af van het debut-album van Filious met de naam DAWN. Enjoy your summer!

10. FDVM feat. Brandon McDonnell – Think Twice (Original Mix)


Wederom een lekkere track met veel vocals erin. De mix van een lekker nummer gecombineerd met een lekkere beat is voor de zomer van 2015 perfect. Deep-house op zijn best. Deze melodische track staat pas 12 dagen op Soundcloud dus is nog redelijk fris van de pers.

11. MÖWE – Birds Flying High (Bonus)


Een beetje illegaal in deze lijst met recente deep-house tracks omdat het nummer al bijna een half jaar oud is. Maar evengoed heerlijk voor deze zomer: MÖWE – Birds Flying High. Zie het maar als een bonus in een lijst van 10 nummers.

Enjoy your summmer!

Hopelijk heb je iets aan de lijst met zomerse tracks hierboven. LoudNoises is altijd op zoek naar goede en melodische deep-house maar ook naar andere muzieksoorten. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste tracks die wij goed vinden, kun je altijd onze soundcloud volgen. En mocht je nog meer deep-house willen horen, hebben we ook nog 10 heerlijke deep-house mixtapes op een rijtje gezet op LoudNoises.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<