Open top menu
10 celebrities die graag een gokje wagen

10 celebrities die graag een gokje wagen

Beroemde artiesten hebben alles wat hun hartje begeert. Ze verdienen bakken met geld, worden aanbeden door iedereen en toch gaan ze vaak de fout in met drank, drugs of andere gekkigheden. Ook kom je regelmatig artikelen tegen van artiesten, filmsterren en acteurs die teveel gokken en daarmee in het nieuws komen. Hieronder is een lijstje te vinden van zes bekende celebrities met een gokprobleem.

1. Ben Affleck

Als je regelmatig de roddelbladen leest is dit je waarschijnlijk niet ontgaan. Ben Affleck zou bijna in een scheiding hebben gelegen omdat hij gokverslaafd is. Hij is een aantal jaar geleden ook in afkickkliniek geweest om van zijn drank en gokproblemen af te komen. Toch schijnt Affleck het spelletje poker goed onder de knie te hebben en al meerdere miljoenen gewonnen te hebben.

Ben affleckBen Affleck met Don Cheadle aan de pokertafel (© dailystar.co.uk)

2. 50 Cent

Deze bekende rapper staat er bekend om dat hij regelmatig grote bedragen inzet op sportwedstrijden. Hij zou in 2012 bijvoorbeeld een bedrag van een half miljoen dollar ingezet hebben op een wedstrijd tussen de New York Giants en de San Fransisco 49ers. Dit zijn toch bedragen die niet iedereen ter beschikking heeft en kan verliezen.

3. Matt Damon

Matt Damon speelde in de aan gokken gerelateerde film Rounders en blijkt zelf ook graag een gokje te wagen in zijn privé-leven. Matt Damon speelt graag een spelletje poker maar volgens sommige is hij er niet erg goed in (video).

filmsfeaturingpokerMatt Damon aan de pokertafel

4. DeadMau5

Er zijn maar weinig spannende gokverhalen te vinden over DJs. Gelukkig is de populaire DJ Deadmau5 een uitzondering. Hij bleek 4000€ ingezet te hebben, daarmee 500.000 euro gewonnen te hebben en is het toen allemaal weer verloren. De DJ, die eigenlijk Joel Thomas Zimmerman heet, lijkt het dus moeilijk te vinden om op het goede moment te stoppen. Hij kon er gelukkig zelf wel om lachen.

5.Michael Jordan

Ook de beste NBA-speler allertijden (naar mijn mening) waagt graag een gokje in zijn vrije tijd. Michael Jordan. Er gaan zelfs roddels dat zijn stop in het basketbal werd veroorzaakt door een gokverslaving.

michael_jordan061410Naast basketbal en gokken slaat Jordan ook graag een balletje (© images.covers.com)

6. Nelly

De rapper die in Nederland niet zo bekend werd met het nummer “hot in here” werd in 2011 door zijn manager beschuldigd van het verbrassen van al zijn geld aan gokspellen. De in 1974 geboren rapper die eigenlijk Cornell Jones Jr heet zou meerdere keren blut zijn geweest omdat hij niet kon stoppen.

Zelf beroemd worden?

Deze beroemdheden waren al beroemd toen ze gingen gokken maar andersom zijn er natuurlijk ook personen die bekend zijn geworden doordat ze veel succes met gokken hebben gehad. Vooral poker is een sport waarbij je snel carriere kan maken. Een groot startbedrag helpt je wel op gang maar online kun je ook je startkapitaal zelf bij elkaar verdienen. Grote spelers als Phil Ivey, Daniel Negreanu en Erick Lindgren verdienen miljoenen met het eenvoudige kaartspelletje. De spelregels van poker zijn vrij gemakkelijk te leren en je kunt online veel oefenen. Grote toernooien hebben soms hoge buy-ins maar je kunt vaak ook wild-cards winnen als je goed genoeg gespeeld hebt.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<