Open top menu
Vijf geweldige youtube-filmpjes op een rijtje

Vijf geweldige youtube-filmpjes op een rijtje

Het is alweer een tijdje geleden dat we een artikel schreven waarin geen muziek centraal staat. De titel LoudNoises staat echter niet alleen voor Luide Muziek maar ook voor grappige films en filmpjes. Daarom werd het wel weer eens tijd dat er wat grappige, inspirerende en bijzondere filmpjes op deze site kwamen.

5 geweldige youtube filmpjes

Hieronder volgen de vijf filmpjes van deze maand. We hebben de filmpjes ingedeeld in de categorieen grappig, bijzonder, inspirerend en creatief en grappig. We vliegen van een zwerver naar een mooie vrouw en van een dansende kerel naar mannenbillen op een parkeerplaats. Geniet van de youtube-filmpjes en feedback is altijd welkom!

Bijzonder: Zwerver krijgt make-over

Dit youtube-filmpje vond ik vooral heel bijzonder omdat deze zwerver er dus gewoon heel goed uitziet. Hoe anders hij na deze makeover op straat moet worden aangekeken is bijna niet voor te stellen. Een bijzonder filmpje.

Hilarisch: Yoga Pants Prank

Een schitterend youtube-filmpje waarin vooral de reacties van de voorbijgangers geweldig zijn. Vooral de tweede vind ik hilarisch.

Creatief: Do not judge too quickly

Sommige reclames zijn gewoon sterk bedacht. Deze reclame van Ameriquest is een geweldig voorbeeld van zo`n creatief geniale reclame. Don´t Judge too Quickly!

Inspirerend: Als er één schaap…

Grappig youtube-filmpje waarin te zien is dat sommige mensen inspirerend kunnen zijn voor een groot aantal andere mensen.

Grappig: Storende vriend

Je hebt er duizenden van op het internet: Mooie dames die hun internet-fans tips, advies en verhalen vertellen voor de camera en sharen op youtube. Dit is zeker een knappe juffrouw maar haar vriend wil nog niet helemaal meewerken aan het geheel…Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<