Open top menu
Teaser Anchorman 2

Teaser Anchorman 2

De beste comedy ooit gemaakt krijgt nu dan eindelijk zijn vervolg. Ergens in 2013 begint Anchorman 2 te draaien in de bioscoop. De vaste groep van geniale mannen is weer aanwezig en de teaser zal de echte fan op voorhand al een erectie geven.

Steve Carell, die voor een groot deel afhankelijk is voor het succes van het eerste deel, komt in de teaser alweer ouderwets grappig uit de hoek. Hij zal ook in Anchorman 2 de rol van Brick Tamland weer op zich nemen.

Er is op dit moment nog weinig bekend over de film zelf. In een interview met David Koechner werd ook bekend dat het groene licht voor de film pas kortgeleden gegeven is. Meteen daarna is de teaser in elkaar gezet. Wie het volle interview wil lezen kan kan hier kijken.

Jammer genoeg is er momenteel verder nog erg weinig bekend over de verhaallijn. Er zal in Februari van 2013 begonnen worden met het schieten van de film. Daarom wordt verwacht dat de release-datum in Juli 2013 zal zijn. Helaas dus nog een vol jaar wachten…

Heerlijk was al wel dat rondom de teaser een twitter bericht van Ron Burgundy verscheen:

“Dont get Twirter. Anchorman2 teaser w Dictator tom night. Dont know what a teaser is. World is crazy? Having a scotch.”

Scotchie, Scotchie Scotch. Here it goes, down in my belly…

 

Al met al beloofd het allemaal weer een hoop mooie beelden op te leveren. Tot die tijd moeten we het maar doen met ons verlangen en het bekijken van Anchorman 1. Gelukkig gaat die nooit vervelen!

 
No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<