Open top menu
Nieuwe Will Ferrell film: Daddy’s Home (Trailer)

Nieuwe Will Ferrell film: Daddy’s Home (Trailer)

We hebben al een redelijk lange tijd niets meer over onze favoriete acteur Will Ferrell geschreven. Toch heeft Ron Burgundy in de tussentijd niet stilgezeten en er draait deze maand ook nog een nieuwe film van hem in de Nederlandse Bioscopen: Daddy’s Home.

Will Ferrell en Mark Wahlberg

Will Ferrell en Mark Wahlberg zijn goede vrienden en hebben al in meerdere films samen gespeeld. Eerder speelden ze al het grappige politie-duo Allen & Terry in The Other Guys. Nu zitten ze ze in Daddy’s Home niet in hetzelfde team maar gaan ze elkaar te lijf als stiefvader en vader. De film krijgt een 6,5 op IMDB wat voor een komedie acceptabel te noemen is.

Daddys Home

Daddys Home

Daddy’s Home Trailer

In de trailer van Daddy’s Home krijg je al een voorproefje van de humor die in deze komedie gebruikt gaan worden. In de film proberen Mark en Will beide de harten van de kinderen voor zich te winnen. Will Ferrell speelt stiefvader Brad Whitaker en is in deze film duidelijk de underdog tegenover de veel knappere, snellere en leukere vader Dusty Mayron (Mark Wahlberg).  Daddy’s Home is een echte familiefilm en daardoor zit er ook een goede dosis slapstick-grappen in. Vergelijkbaar met Anchorman is hij daarom niet maar het is toch een film die de moeite waard is als je van Will Ferrell houdt.No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<