Open top menu
Music of the Month: Maart

Music of the Month: Maart

Het maandje is weer voorbij gevlogen. De winter blijft maar aanhouden dus de echte goede feestelijke zomerplaten blijven nog een beetje uit. Wel zijn er deze maand heerlijke mixtapes van Bakermat en Oliver Schories voorbij gekomen op LoudNoises die je zeker in de goede stemming brengen voor een mooi feestje.

1. Patrice – Clouds – Live Unplugged

Het blijft altijd moeilijk om een muzieknummer op één te plaatsen. Maar het gaat om de muziek die ik kortgeleden heb leren kennen en Patrice is er daar één van. Het nummer Clouds is naar mijn mening vooral Live heel mooi. Vooral aan het einde gaat hij lekker improviseren.

2. Redman & Method man – How High (part II)


Er komen niet zovaak rapnummers voorbij in Music of the Month maar dit nummer blijft wel echt een topper en is misschien minder bekend dan nummers van Biggie of 2pac. Redman & Method man zetten ook een echte ouderwetse rapclip neer, waar ze omstebeurt een stappie naar voren zetten om een stukje te rappen. Heerlijk!

3. Moriarty – Jimmy


Mondharmonica blijft een geweldig instrument. Je kunt het in je zak bij je dragen en het maakt een heerlijk geluid. In het nummer Jimmy van Moriarty komt dat goed naar voren. Een heerlijk laidback nummertje. De groep Moriarty bestaat al sinds 1995 bestaat uit een internationaal gezelschap uit Frankrijk, Zwitserland en America.

4. Brian Crain – Dream Of Flying


Af en toe een sentimenteel nummertje moet ook kunnen. Dit nummer van Brian Crain past wel bij deze jaargetijde en persoonlijk raakt het nummmer Dream of Flying me wel. Het nummer van Brian Crain komt van zijn album A Change Of Seasons.

5.Geographer – Lover’s Game


Geographer is een bandje uit San Fransisco en bestaat pas sinds 2007. Ze hebben al een aardige fanbase opgebouwt met hun lekkere indie-nummertjes. Het nummer Lover’s Game vind ik persoonlijk vooral heel lekker. Tot dusverre heeft de band twee albums uitgebracht: Innocent Ghosts in 2008 en Myth in 2012.Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<