Open top menu
Music Monday: vijf nieuwe Dance hits

Music Monday: vijf nieuwe Dance hits

Na de eerste post van mij een tijdje terug met 5 danceklappers, vandaag opnieuw een aantal fijne dance-hits op een rijtje. Deze keer heb ik ervoor gekozen om een aantal rustigere platen te selecteren.

1. Bibio – Lovers Carvings (Jan  Van Der Lugt Edit)

Een heerlijk rustig maar toch vrolijk deuntje van Bibio uit Engeland. Het originele liedje is gebruikt voor de eerste reclame van Google Project Glass en in 2011 voor de Amazon Kindle (e-reader). Ook komt hij voor in de film The Switch uit 2010. In een remix met een extra ritmisch lijntje luistert het lekker weg.

2. Hunter Game – Reckless Lady (Original Mix)

Een producer duo uit Italië onder de naam Hunter Game heeft dit liedje gemaakt, om lekker bij weg te dromen.

3. Nora En Pure – Come With Me (Original Mix)

Nora En Pure zijn een duo uit Zurich en draaien al wat langer mee. Lekker plaatje met die piano er bij wat zeker niet in deze lijst met dance-hits mag ontbreken.

4. Sharam Jey & Teenage Mutants – Understand Me!

Sharam Jey is een bekende uit Duitsland. Hij heeft al een aantal albums uitgebracht en persoonlijk vind ik dat hij er vaak in slaagt iets extra’s te brengen in Dance muziek. Geniet van Understand Me! welke samen met Teenage Mutants is gemaakt.

5. Rone – Parade (Dominik Eulberg Remix)

Deze track kwam ik begin dit jaar tegen via een blog. Na een aantal keer geluisterd te hebben wist ik dat ik hem heel dik vond. Het klinkt misschien in eerste instantie een beetje gek, maar nadat hij rond 2:40 los gaat kan ik alleen maar genieten van Rone – Parade (Dominik Eulberg Remix). Mijn advies is speakers hard en lekker knallen met deze dance-hit!Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<