Open top menu
Mixtape of the week: Thomas Lizzara

Mixtape of the week: Thomas Lizzara

We switchen hier en daar een beetje tussen de muziekstijlen. Na een lange tijd veel Deephouse gepost te hebben en vorige week een variatie te hebben geplaatst met Goldfish gaan we deze week naar de House. Thomas Lizzara is de naam van deze en zijn mixtape is opgenomen in het midden van Berlijn: Lichtpark.

Thomas Lizzara

In Nederland zal de naam Thomas Lizzara niet veel mensen doen opschrikken. Toch is Thomas Lizzara is al sinds 1996 druk met optredens en het produceren van muziek. Vooral in Berlijn is deze DJ niet meer weg te denken uit de techno/housescene. Thomas Lizzara heeft eigen nummers als Coca Cobana, Wunder Zunder en Sommer in Berlin uitgebracht en treedt momenteel nog steeds regelmatig op in de hoofdstad van Duitsland. In clubs als Tresor, Magdalena en Astra voelt hij zich thuis en zet hij stevige sets neer.

Thomas Lizzara
Thomas Lizzara (© maclife.de)

Lichtpark

De mixtape van Thomas Lizzara is opgenomen in Lichtpark. Dit is een open-air locatie in het midden van Berlijn. De set duurt meer dan twee uur en er zitten hele lekkere stukken rond minuut 10, 1 uur 20 en 1 uur 50. Lekker house met veel melodie en bekende en onbekendere platen. De soundcloud van lichtpark is overigens echt de moeite waard. Meer informatie over deze open-air locatie in Berlijn is op mijn andere site te vinden.

Thomas-Lizzara_BSR_2013_live-1_web
Lizzara achter zijn apparatuur (© partysan.net)

Meer informatie

Als je meer informatie over Thomas Lizzara kun je zijn website bekijken. Ook kun je terecht op zijn Facebook of Soundcloud voor nieuwtjes en updates. Wanneer je een keer in Berlijn bent en je wilt Thomas Lizzara live zien kun je hem regelmatig op woensdag in de Magdalena vinden. De entree is daar gratis (zover ik weet) dus waarom zou je niet een keer gaan kijken?

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/108648561″ params=”” width=” 80%” height=”166″ iframe=”true” /]Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<