Open top menu
Mixtape of the week: Sascha Braemer

Mixtape of the week: Sascha Braemer

Het aantal mixtapes op LoudNoises is iets afgenomen, in plaats van een wekelijkse mixtape staat er nu 2x per maand een mixtape online. Wel zijn er op de facebook nog gewoon regelmatiger mixtapes te vinden om je weekend goed te starten. Dit weekend staat er wederom een Duitse DJ centraal: Sascha Braemer.

Sascha Braemer

Al op jonge leeftijd was Sascha Braemer druk met electronische muziek. Hij speelde keyboard en was altijd bezig mooie melodieën te spelen. Sascha Braemer is een echt kind van de stad Berlijn, al vanaf zijn twintigste begon hij daar op te treden in verschillende clubs. Vanaf het jaar 2000 begon hij ook eigen plaatjes te maken en ook dit ging met groot gemak. De laatste jaren speelt hij over de hele wereld maar komt ook nog regelmatig terug in Berlijn.

Sascha Braemer
Sascha Braemer (© http://mixing.dj/)

Stil for Talent

Een label die we al vaker langs hebben zien komen bij de Mixtape of the week is Stil for Talent. Grote namen als Kellerkind, Oliver Koletzki, Niconé, en Marlon Hoffstadt zijn samen met Sascha Braemer aangesloten bij dit label. Sascha Braemer maakt de laatste tijd ook vaak plaatjes samen met Niconé. De remix van het nummer Jack van HVOB (klik) en andere nummes als Wish You en Run Away zijn erg goed ontvangen door het publiek. Hieronder is naast een mixtape van Sascha Braemer alleen ook een mixtape van Sascha Braemer en Niconé op DIS open Air te vinden.

Sascha Braemer
Sascha Braemer in Berlin (© http://www.skm-berlin.com)

Mixtape: Braemers from kairo to barcelona

De Mixtapes van Sascha Braemer zijn wederom heerlijk melodieus en hebben veel afwisselende nummers en DJ’s in zich. De eerste mixtape is een wat rustigere mixtape en de tweede is dus samen met Niconé op een Open Air afgelopen Juli. Meer informatie over Sascha Braemer kun je vinden op zijn Facebook-site en nog meer heerlijke mixtapes kun je vinden op Soundcloud. Enjoy!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/101474245″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Braemers from kairo to barcelona

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/100181891″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Niconé & Sascha Braemer at DIS Open Air 07-07-13Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<