Open top menu
Mixtape of the week: Our House is Disco

Mixtape of the week: Our House is Disco

Tot nu toe zijn er eigenlijk alleen maar mixtapes met deephouse en techno op Loudnoises verschenen. Dit is natuurlijk ook de categorie die je op vrijdag zo lekker in de weekend-sfeer brengt, maar vandaag is het tijd voor een uitzondering. DJ Pako en Discotizer zetten een geweldige Disco House mixtape neer.

DJ Pako en Discotizer

De radiozender Chicago House FM speelt elke donderdag tussen 19.00 en 21.00 (CET) het radioprogramma Our House is Disco. De show is gestart in 2011 en wordt aan elkaar gemixt en gepraat door DJ Pako en Discotizer.  Deze twee DJ’s komen uit Köln en brengen je de nieuwste house-tunes in de mix met lekkere disco-nummertjes uit de late jaren 90. De show heeft ondertussen wat meer bekendheid vergaart en er zijn steeds meer mensen die naar de lekkere mixtapes van DJ Pako en Discotizer luisteren.

DJ Pako & Discotizer DJ Pako & Discotizer

Our House is Disco #100

De mixtape van vandaag is de honderste uitzending van het radio-programma Our House is Disco en ik vind persoonlijk dat er echt verschrikkelijk lekkere nummertjes voorbij komen. Het is zeker wat anders als de afgelopen mixtapes, maar als je van muziek houdt kan je deze mixtape ook zeker waarderen. De muziek van Our House is Disco wordt als volgt bescrhreven:

During the two hours show, Discotizer and DJ PaKo present new releases, classic tunes and almost forgotten diamonds found in their big archives

Meer informatie

Meer informatie kan gevonden worden op de facebook-site van Our House is Disco of op Mixcloud. De radioshow zelf kun je beluisteren via www.chfmworldwide.com .

Hieronder is de mixtape DJ Pako & Discotizer – Live @ Our House Is Disco #100 te vinden. Geniet ervan!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/116984969″ width=”80%” height=”166″ iframe=”true” /]Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<