Open top menu
Mixtape of the week: Oliver Schories – Pleinvrees on Tour

Mixtape of the week: Oliver Schories – Pleinvrees on Tour

Een oude bekende van LoudNoises staat deze week weer centraal met een heerlijke mixtape: Oliver Schories zet een heerlijke liveset neer in ons kikkerlandje en is weer helemaal terug van weggeweest.

Als vanouds

De opmerking “terug van weggeweest” slaat vooral op de laatste mixtapes van Oliver Schories. Zoals je als fan wel zult weten maakt Oliver elke jaargetijde een mixtape, maar de mixtapes van de Herst en Winter hebben nu niet echt een grote indruk op ons achter gelaten. Ondertussen heb ik Oliver Schories nog wel een paar keer live gezien en daarom wist ik nog wel dat hij het draaien niet verleerd was. Gelukkig maar, want dat zou ook flink zonde zijn.

artworks-000054516388-4wzdec-originalOliver Schories

Pleinvrees on Tour – Oliver Schories

Op 22 Februari stond Oliver Schories dan ook weer lekker live te knallen in Paradiso in Amsterdam. Hij werd ingehuurd door één van de vele Pleinvrees On Tour feestjes die onder andere in Utrecht en Rotterdam ook georganiseerd werden. De liveset van zijn optreden in Paradiso kwam vorige week online en deze set is van de eerste tot de laatste minuut genieten. De ouderwetse opbouw van Oliver Schories met heerlijke plaatjes en geweldige climaxen. Hieronder is de set te luisteren, enjoy!Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<