Open top menu
Mixtape of the week: Schories – Herzensangelegenheit Full Album

Mixtape of the week: Schories – Herzensangelegenheit Full Album

Cds worden tegenwoordig zeer zelden nog gekocht in de winkel. Je bestelt nummers toch sneller op Beatport, Soundcloud of download het gewoon. Persoonlijk vind ik het heel tof dat artiesten er niet moeilijk over doen en gewoon heerlijke livesetjes en albums op Soundcloud knallen. Wij kunnen er op die manier van genieten en zullen dan weer meer naar hun optredens gaan. Mooi systeem!

Herzensangelegenheit – Oliver Schories

Oliver Schories is deze week zo vriendelijk geweest om zijn volledige album Herzensangelegenheit op het internet te zetten. Op Soundcloud kun je genieten van het debuutalbum die uitgekomen is in Maart 2012. Ondertussen heeft Oliver Schories natuurlijk wel wat meer bekendheid gekregen maar het is zeker een lekker album om te luisteren. En helemaal voor noppes, dus waar doen we moeilijk over!

HerzensangelegenheitHerzensangelegenheit van Oliver Schories (Bron: cdn4.fazemag.de)

Dit willen we jullie natuurlijk niet laten ontgaan dus hieronder is het album Herzensangelegenheit van Oliver Schories terug te luisteren.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/1457987″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

HerzensangelegenheitNo comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<