Open top menu
Maak het leven eenvoudiger: 10 Handige Tips!

Maak het leven eenvoudiger: 10 Handige Tips!

Op LoudNoises komt natuurlijk veel vermaak, humor en onzin voorbij. Maar vandaag gaan we op deze blog eens op een nuttige manier gebruiken. De 10 handige tips in dit artikel zullen je leven gemakkelijker maken. De zogenoemde Life Hacks laten zien dat je allerlei huis, tuin en keukenproducten kunt gebruiken om het dagelijkse leven simpeler te maken. Doe er je voordeel mee en als je zelf nog tips hebt horen we dat natuurlijk graag.

10 Handige life hacks

1. Organiseer je kabels

Life Hacks
Bron: www.twistedsifter.com

Tegenwoordig hebben we allemaal nogal wat telefoons, gadgets en andere electronische producten. Aangezien ze nog lang niet allemaal draadloos zijn maakt de bovenstaande tip het leven zeker een stuk makkelijker!

2. Economisch Chocolade-ijs eten

Life hacks
Bron: www.twistedsifter.com

Deze handige tip kan je natuurlijk met elke lekkernij in een pot uitvoeren. In plaats van het eindeloos schrapen langs de kantjes, gooi je wat lekker ijs in de pot en sla je drie vliegen in één klap. Je hebt een heerlijk ijsje, je hoeft de beker niet af te wassen en je gebruikt bijna alles van de Nutella, Pindakaas of andere lekkernij.

3. Nooit meer kliederen met verf

Life hacks
Bron: www.twistedsifter.com

Je hebt net je nieuwe studentenkamertje gekocht, bent van plan te gaan verfen en dan heb je de eerste druppels alweer op je nieuwe tapijt liggen. Hier is de simpelste en ultieme tip om dit te voorkomen. Een elastiekje!

4. Kabels opbergen? Hier is een handige tip

Maak je leven eenvoudiger 2
Bron: www.justlifetips.com

Veel van ons hebben thuis wel een grote doos met allerlei kabels staan. Oude computers, playstations, internetkabels enzovoort. Het probleem is dat ze niet meer uit elkaar te houden zijn en je meestal liever een nieuwe koopt dan dat je gaat zoeken tussen die chaos. Hier is de oplossing! Gebruik wc-rollen en een schoenendoos en je hebt een perfect-opbergsysteem voor je oude kabels. Passen de dikke kabels niet in een wc-rol ? Verplaats deze handige tip naar een grotere doos en gebruik de kartonnetjes van een keukenrol in plaats van een wc-rol.

5. Verlies gaan dingen na het uitlenen

Maak je leven eenvoudiger 5
Bron: www.twistedsifter.com

Het is jullie vast allemaal weleens overkomen. Je leent een tof boek of een geniale film uit aan een vriend of vriendin en na een paar maanden wil je die film weer eens kijken en heb je geen idee meer waar hij is. Hier is de oplossing: Elke keer dat je iets uitleent aan iemand, maak je een foto met je telefoon van die persoon met jouw boek, film of cd. Opgelost!

6. Computeren en snacken tegelijk?

Humor Life Hack
Bron: bananatalk20.blogspot.com

Deze handige tip past natuurlijk perfect bij LoudNoises. Een tip die je leven makkelijker maakt maar die ook humor bevat. Misschien heb je even geen bakje of al weken de afwas niet gedaan… Niet gevreest: Op deze manier kun je heerlijk computeren en meteen je favoriete snacks eten. Ok, het voordeel met de zak chips naast je toetsenbord is niet geweldig groot maar je moet er maar op komen en we geven ook punten voor humor!

7. Emmertje vullen in een kleine wasbak?

Life Hacks Water
Bron: www.reddit.com

Tataaaaa!!! Een blik (van de stoffer) erbij en je lost meteen twee problemen. Ten eerste past normaal je grote emmer niet in de kleine wasbak en ten tweede kun jij lekker achterover leunen op het moment dat die emmer lekker volloopt. Een prima tip om een dagje schoonmaken te vergemakkelijken!

8. Opwarmen van leftovers

Spaghetti Microwave tip
Bron: www.complex.com

Voor de studenten onder ons. Als je het prakje eten van gisteren in de magnetron doet, is het midden soms wat minder warm dan de rest. Hier is een handige tip voor dit probleem.

9. Iphone Holder

Iphone Life Hack
Bron: www.complex.com

Deze handige tip is voor alle Apple-lovers onder ons. We zullen niet ontkennen dat er best een lekker geluidje in de boxen van je Iphone zitten dus als je een lekker nummertje van Music of the Month wilt luisteren is het handig om je Iphone in een houder te zetten. Maar die dingen zijn best duur. Dus hier is de oplossing: Een wc-rol en twee punaises en je bent er. Wat kan het leven toch heerlijk simpel zijn.

10. Kadopapier opbergen

Kadopapier opbergen
Bron: www.househunt.com

Misschien niet de meest belangrijke tip van deze 10 handige tips om het leven te vereenvoudigen, maar weldegelijk slim bedacht. Als je een grote lade hebt met een stuk of vier kadopapier-rollen erin, zit de lade meestal al vol omdat de rollen zichzelf uitrollen. Neem hiervoor doorgeknipte wc-rollen en het hele probleem is opgelost.

Hopelijk heb je iets aan deze 10 handige tips om het leven eenvoudig te maken gehad. We zijn over dit thema nog lang niet uitgesproken en zullen het internet af blijven speuren naar leuke en handige tips. Binnenkort zul je daarom wederom een tweede deel van dit artikel tegenkomen op LoudNoises!Tagged

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<