Open top menu
Liebster Award op LoudNoises

Liebster Award op LoudNoises

Nu ik al een tijdje aan het bloggen ben behoor ik ook tot het hechte wereldje van de Bloggers. Bloggers hebben een leuke online omgang met elkaar. Ze schrijven vaak comments bij elkaar en sommige bloggers hebben ook contact buiten het internet. Dit is vanuit Berlijn wat lastig voor mij, maar toch ben ik heel dankbaar dat Melissa van MarchingontheBeat me heeft genomineerd voor de Liebster Award. Trouwens een superleuke blog en Melissa heeft echt smaak op muziekgebied dus neem eens een kijkje!!!

De liebster-award werkt als volgt:

 1. List 11 facts about yourself
 2. Answer the 11 questions given to you.
 3. Ask 11 new questions for the bloggers you nominate for the award.
 4. Choose 9 bloggers with 200 or less followers to nominate.
 5. Go to each bloggers page and let them know about the award.
 6. Thank the person who nominated you and link back to their blog.

Daar gaan we dan….

11 feitjes over mezelf

1. Sinds 4 jaar heb ik verkering met een Duits meisje.

2. Naast muziek heb ik ook een filmverslaving, ik denk dat ik ongeveer 300 films bezit.

3. Ik vind alle sporten met een bal leuk. Momenteel voetbal en tennis ik eigenlijk alleen maar je kunt me wakker maken voor basketbal of volleybal.

4. Helaas ben ik nogal een onrustige slaper.

5. Volgende week maandag mag ik naar het concert van Passenger in Berlijn. En in April mag ik naar mijn favoriet Counting Crows in Amsterdam. Hoera!

6. Mijn favoriete acteur is Will Ferrell, daarom heet deze blog ook Loud-Noises. Deze tekst komt uit de films Anchorman.

7. In mijn vrije tijd speel ik graag een beetje gitaar.

8. Als ik na het stappen thuis kom moet ik altijd even wat eten en kijk dan bijna altijd nog een wedstrijd Basketbal uit het verleden. Ik heb een dvd box van Michael Jordan en kijk die eigenlijk nooit overdag.

9. Omdat mijn vriendin Duits is ben ik sinds een jaar woonachtig in Berlijn. Daar werk ik nu en geniet in de weekenden van de mooie feestjes en de gave stad. Omdat ik de stad zo gaaf vind heb ik naast LoudNoises ook nog de blog Enjoy-Berlin waar ik alle leuke dingetjes over Berlijn schrijf.

10. Ik heb oudere zussen die in Nederland wonen. Soms is het best wel vervelend om ver van je familie af te wonen.

11. Mijn Duitse vriendin heb ik leren kennen in Australië waar ik op wereldreis was.

11 Vragen van Melissa van MarchingontheBeat

 1. Hoe belangrijk is muziek voor je?
  Bizar belangrijk. Ik heb mezelf weleens de vraag gesteld of ik liever doof of blind zou zijn. De meeste mensen zouden waarschijnlijk liever doof zijn maar ik vind het een enorm moeilijke beslissing. Uiteindelijk kom ik er dan altijd op uit dat ik echt niet zou kunnen leven zonder muziek. Je kunt er alles mee: Lachen, huilen, dansen, slapen.
 2. Wat voor genre in de muziek hou je van?
  Pittige vraag omdat ik bijna alles leuk vind. Als ik twee favorieten mag kiezen zijn het Oldies en Singer/Songwriter. Maar ik kan ook heerlijk van Rap en een goede Live-Set genieten. Het ligt uiteindelijk heel erg aan mijn stemming van dat moment.
 3. Wat is je favoriete artiest/band?
  Van deze tijd is dat Counting Crows. En als je oude muziek er ook bij neemt vind ik ook dat ik Dire Straits niet kan negeren, die muziek is wel zo verschrikkelijk mooi, dat is niet te vergelijken met de hedendaagse tijd.
 4. Aan welk nummer ben je (ooit) super verslaafd aan (geweest)?
  Gigi D’agostino met L’amour Toujours. Haha.
 5. Welk nummer moet je echt delen met heel de wereld?
  Ik deel natuurlijk regelmatig nummertjes op mijn blog en hoop dat veel mensen ze oppakken en er ook van kunnen genieten. Op dit moment vind ik het nummer hieronder een enorme aanrader:

6. Ben je ooit naar een concert geweest? Zo ja, welke. Nee, waar zou je dan graag naar toe willen?
Ja ik ben gek op concerten. In berlijn zijn de kaartjes ook best wel goedkoop. Hier kosten artiesten als Ben Howard en Passenger slechts 17,50. Dus ik ben hier al naar aardig wat concerten geweest. Ook ga ik April naar de Counting Crows en diezelfde maand ook naar…niet schrikken…Joe Cocker. Ik ben best een ouwe lul qua muzieksmaak.

7. Justin Bieber of OneDirection? Als je echt zou moeten kiezen. (a)
One Direction. Justin Bieber wordt hem gewoon niet.

8. Bespeel je een instrument of zing je? (Niet alleen onder de douche)
Ik speel al een aantal jaar gitaar. Je kunt hier een oud filmpje van me bekijken, was in Australië met een superlieve vrouw die van muziek hield. Heb daar ook wel wat geld mogen verdienen door op de straat wat muziek te spelen.

9. Wat voor muziek heb je echt een hekel aan?
Eigenlijk het meest aan populaire R&B. Het lijkt vaak of artiesten geen tijd meer nemen om een nummer te maken. Fans luisteren niet echt kritisch meer naar nummers van Lady Gaga en Beyonce is mijn mening.

10. Deel hier de mooiste/grappigste/meest sexy foto van een artiest
Adam Duritz van de Counting Crows is best wel een bijzonder man om te zien. Hij heeft supergaaf haar en gaat ook helemaal los op het podium. De foto hieronder vind ik echt heel cool.


Adam Duritz (© theindiespiritualist.com
)

11.Wat is het vrolijkste nummer ooit?

Het blijft moeilijk om te kiezen op het gebied van muziek maar ik wordt altijd heel vrolijk van het nummer Op Fietse van Skik. Wanneer dat elke morgen uit mijn wekker komt geloof ik dat ik best wel vrolijk naar mijn werk ga!

Wie doet mij wat? Wie doet mij wat?


11 Vragen voor de blogs die ik heb genomineerd

We blijven mooi in de categorie muziek. Ben altijd benieuwd wat andere bloggers voor muziek luisteren. Ook zit er een paar filmvragen bij 🙂

1. Wat is het laatste nummer waarvan je kippenvel kreeg?
2. Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt? Was het een succes?
3. Wat is je favoriete nummer allertijden?
4. Welke muziekstijl kun je echt niet verdragen?
5. Als je een avondje uit mocht met een stripfiguur, wie zou je kiezen?
6. Wat was de laatste film waarbij je gehuild hebt?
7. Voor de vrouwen: Brad Pitt of George Clooney. Voor de mannen: Jessica Elba of Angelina Jolie
8. Verdrietige vraag: Welk nummer zou je op je begrafenis willen horen?
9. Welk film zou je op dit moment in de bioscoop willen zien?
10. Wat is je favoriete serie van dit moment?
11. Burger King of McDonalds?

De genomineerden zijn…

1. Listen to this Now:  www.listentothisnowblog.blogspot.nl
2. Images and Words: www.images-and-words.nl
3. Dashing Days: www.dashingdays.nl
4. Jorienke: www.jorienke.nl
5. Lisanne: www.liefske.blogspot.com
6. Celien: www.infinityofdreams.wordpress.com
7. Daan’s Muziek Blog: www.daanmuziek.blogspot.com
8. BebjeBenthe: www.bebjebenthe.nl
9. It’s me Life: www.itsmelife.wordpress.com1 Comment responses

 1. Avatar
  February 12, 2013

  Erg leuk om te lezen! Zo leer je elkaar toch weer beter kennen 😀

  Reply

<